HANA ZAGOROVÁ

RUŠÍ KONCERTY

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6748-2

Zpěvačka Hana Zagorová stále čelí zdravotním problémům po prodělaném covidu a následném úrazu. Dnes vydala prohlášení směrem ke svým příznivcům, že její léčba musí pokračovat.

 

Moji nejmilejší, bolavá záda v důsledku prasklých obratlů mě stále velmi omezují a musím bohužel respektovat doporučení lékařů a odložit návrat na pódia. S producenty jsme se dohodli na zrušení všech koncertů, do doby, než se vám budu moct předvést ve formě, jak mě znáte. Ale abych vám i sobě udělala alespoň trošičku radost, začali jsme vybírat písničky na novou desku, kterou uděláme letos. A od dubna zase začneme s mými streamy na instagramu. Těším se na vás a doufám, že to bude brzy. Vaše Hanka“

 

K loňským významným půlkulatinám Haně Zagorové vydal Supraphon komplet 6CD nazvaný „100+20 písní“ – který mapuje nejpopulárnější písně napříč její úspěšnou hudební dráhou, kdy si vytvořila zcela vlastní kategorii, naplněnou vkusem a citem pro sdílená slova. Také proto patří její publikum mezi ta nejpočetnější a nejvěrnější.