SLADKÉ MÁMENÍ HELENY VONDRÁČKOVÉ

NOVÝ SERIÁL ČRO DVOJKA

Český rozhlas Dvojka o víkendu odstartoval pořad „Sladké mámení Heleny Vondráčkové“ – jde o nový seriál setkávání nad jedinečnou hudební dráhou stálice naší populární hudby. „Je pro mě pocta přebrat moderátorskou štafetu po Karlu Gottovi a Miro Žbirkovi,“ svěřila se Helena Vondráčková ve vysílání Dvojky.


V sobotu Dvojka ČRo odvysílala již první díl. „Doufám, že jsem se pořadu zhostila se ctí, že pořad potěší posluchače a bude jim přinášet dobrou náladu a krásné písně. Chtěla bych se podělit o něco ze svého života, o své zkušenosti a příběhy,“ uvedla Helena Vondráčková.


Připouští, že při natáčení prvního dílu měla trému. „Byl pro mě hodně zkušební a opravdu jsem trpěla. Ale po prvních větách jsem věděla, že to dám,“ vysvětluje zpěvačka. Také prý bylo obtížné najít takzvanou tvář pořadu.


„Hudba má miliony variant a my jsme museli myslet na to, že nás poslouchají především ženy, kterým by hudba měla přinést dobrou náladu. Věřím, že se nám to s dramaturgem povedlo,“ doufá Helena Vondráčková.


V pořadu zazní i písně z Helenina bohatého katalogu nahrávek, které v průběhu let nahrála i pro vydavatelství Supraphon: https://www.supraphonline.cz/umelec/98-helena-vondrackova


(Zdroj ČRo Dvojka)