NA DOSLECH

NOVINKÁM SUPRAPHONU

Přečtěte si aktuální vydání našeho magazínu NA DOSLECH a dozvíte se více o březnových novinkách.


Na titulní straně je slovenská zpěvačka Tina a herec Martin Hofmann, které spojila skvělá píseň Jedno ráno od Martina „Fefe“ Žúžiho z nového filmu Známí Neznámí. Novinku na březen ohlásila písničkářka Radůza. Její dvojalbum Nebe je odemčené obsahuje niterné songy o lásce, přátelství i odvaze. Pocta základům české country hudby – to jsou dvě jubilejní reedice slavných alb kapel Hoboes a Greenhorns. Vzpomínání na legendární alba, to je i album Jiřího Schelingera z roku 1978 „…nám se líbí…“ – které nyní po mnoha letech opět vychází na LP.


V aktuálním NA DOSLECH najdete rovněž zásadní novinky z oblasti mluveného slova. Nechte se uhranout kultovním románem Netrpělivost srdce Stefana Zweiga v podání herce Národního divadla Radúze Máchy. Nebo se pobavte nestárnoucím humorem Karla Poláčka, jehož 130. výročí narození si právě v březnu připomínáme.

 

Ani tentokrát nezapomínáme na novinky klasické hudby! Událostí letošního jara je bezesporu album Elements Belfiato Quintet. To všechno, a ještě mnohem více je vám teď doslova NA DOSLECH!


OBSAH:

TINA & MARTIN HOFMANN – Jedno ráno

RADŮZA – Nebe je odemčené

HOBOES – Zvláštní znamení touha

GREENHORNS – 71

JIŘÍ SCHELINGER – nám se líbí…

STEFAN ZWEIG – Netrpělivost srdce

KAREL POLÁČEK – To nejlepší

BELFIATO QUINTET – Elements


NA DOSLECH – AKTUÁLNÍ ČÍSLO – stahujte zde:

https://www.supraphon.cz/archivy-katalogy/na-doslech/948-na-doslech-iii-2022?permanent=1


NA DOSLECH – ARCHIV – naleznete zde:

https://www.supraphon.cz/archivy-katalogy/na-doslech