NEJLEPŠÍ AUDIOKNIHA ROKU 2021

HLASOVÁNÍ VEŘEJNOSTI ZAHÁJENO

Součástí ocenění nejlepších audioknih je každoročně i Cena posluchačů, ve které rozhoduje široká veřejnost. Staňte se členem té největší poroty, hlasujte a vyhrajte hodnotné ceny. Hlasování v Ceně posluchačů Audiokniha roku končí 18. 4. 2022 ve 23:59 hodin.


Vybírat můžete také z produkce vydavatelství Supraphon. Pokud vás zaujala třeba audiokniha o životě krále komiků Vlasty Buriana Život za smích, korespondence Boženy Němcové, kriminálka Michala Sýkory Pět mrtvých psů, vtipný román Patrika Hartla Prvok, Šampón, Tečka a Karel, Exupéryho úvahy Správně vidíme jen srdcem či Dětské detektivky s hádankou – pošlete svůj hlas a ovlivněte výsledek v oblíbené kategorii Cena posluchačů!


V kategoriích hodnocených odborníky jsou již vyhlášeny užší nominace. Supraphon se svými audioknihami se objevuje v kategoriích Nejlepší audiokniha – jednohlasá četba s titulem Prvok, Šampón, Tečka a Karel a v kategorii Nejlepší audiokniha pro děti a mládež mají šanci Dětské detektivky s hádankou. Oba tituly se nyní objevily i v prestižní kategorii Audiokniha roku – absolutní vítěz.


Udělte svoji Cenu posluchačů na hlasovacím webuhttps://www.audiokniharoku.cz/2021/