LUCIE BÍLÁ A JAN BENDIG

JEDNU MALOU CHVÍLI

Koupit album
Katalogové číslo: VS 0055-2

Lucie Bílá a Jan Bendig společně strávili malou chvíli v dojemném životním příběhu, který motivuje k nepromarnění společných okamžiků. K novém singlu s názvem Jednu malou chvílivznikl i působivý videoklip v režii Lukáše Rejmona. V hlavních rolích se představí Lucie Bílá, Jan Bendig, herečka Barbora Munzarová nebo herec Milan Šenki. Autorem hudby je přední český producent Dalibor Cidlinský jr. a text k písni napsal Pokáč.


„Lidi, kteří ke mně nějakým způsobem patří, poznám na dálku. Honzu jsem viděla na jevišti v Hudebním divadle Karlín na předávání cen Slavíků, a přestože byl v partě několika jiných zpěváků, byl nepřehlédnutelný. Napadlo mě, že jestli nějakého mladého kolegu představit svým příznivcům, tak on je ten pravý. Talentovaný, čistý a laskavý. Zazpívat si s ním na albu, které právě připravuji, je pro mne radost,“ říká o nové spolupráci Lucie Bílá.

 

„Hledala jsem pro náš duet téma a rodina a vztah k ní byla jasná volba. Už proto, že jsme s Honzou o generaci jinde, můžeme oslovit víc lidí. Ta má mi rozumí a ta jeho má ještě čas pochopit,“ vysvětluje zpěvačka pozadí videoklipu.

 

„Lucku jsem vždy považoval za svůj velký vzor. Proto stále nemohu uvěřit tomu, že vydáváme tuto společnou písničku. Spolupráci si nemohu vynachválit, protože to, jak se o Lucce říká, že je velký profík, jsme měl možnost vyzkoušet na vlastní kůži. Je to nádherný zážitek a pocit mít song s Luckou Bílou,“ dodává ke spolupráci nadšeně zpěvák Jan Bendig.

 

Dvacetinásobná česká slavice Lucie Bílá slaví 7. dubna narozeniny, a tak je nový singl prvním dárkem pro fanoušky. Tím dalším je pak premiéra obnoveného úspěšného muzikálu Láska je láska, který se hraje v Divadle Lucie Bílé. O libreto a režii se postaral Antonín Procházka, hudbu napsal Ondřej Soukup a texty Gabriela Osvaldová.

 

V neposlední řadě chystá Lucie se svou kapelou i narozeninový koncert, který se uskuteční 12. dubna od 20.00 v pražském paláci Lucerna, kde zazní i nový duet s Janem Bendigem. Jedná se o přeložený koncert a původně zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. Dále pak první dámu české hudební scény čeká série koncertů s klavíristou a skladatelem Petrem Maláskem. Více informací najdete na webových stránkách www.luciebila.com.

Připojené video