NA DOSLECH

NOVINKÁM SUPRAPHONU

Přečtěte si aktuální červnové vydání magazínu NA DOSLECH a dozvíte se více o naší nové produkci.


Na titulní straně je zpěvák, pianista a skladatel Andy Cermak, známý z kapely Sunflower Caravan, který právě vydal sólové album Secret December. Věříme, že vás zaujme i článek o DVD, na které se konečně dostává oceňovaný dokument Karel, jenž vychází doplněný o 46 minut dalších záběrů ze soukromí Karla Gotta. V aktuálním NA DOSLECH najdete i velký rozhovor s Jiřím Tichotou ze Spirituál kvintetu, který právě vydal u Supraphonu „rozlučkový“ výběr všeho nejlepšího.


K významným červnovým novinkám mezi vinyly bude patřit dokonalá kompilace Waldemara Matušky, která vychází k jeho nedožitým devadesátinám. Velký rozhovor k albu Holeček a Marcel Project prozrazuje v čem všem se oba muzikanti shodují. Z dalších článků doporučujeme ten o reedici alba Schizofrenie Arakainu či o novém videoklipu Radka Bangy. Do červnového čísla NA DOSLECH jsme připravili i rozhovor se skladatelem a zpěvákem Michalem Kindlem, jehož novinka Loutka devátá právě vychází.


Aktuální newsletter nezapomíná na klasickou hudbu a obsahuje též rozhovor s violoncellistou Tomášem Jamníkem a informace o chystaném kompletu nahrávek legendární sopranistky Marie Podvalové.

To všechno vám je teď blízko – NA DOSLECH!

 

OBSAH:

ANDY CERMAK – Secret December

KAREL GOTT – DVD Karel s bonusem

JIŘÍ TICHOTA – interview

WALDEMAR MATUŠKA – vinyl k devadesátinám

HOLEČEK & MARCEL PROJECT – interview

ARAKAIN – Schizofrenie

MICHAL KINDL – interview

RADEK BANGA – klip Příště

TOMÁŠ JAMNÍK – interview

MARIE PODVALOVÁ – gramofonový odkaz


NA DOSLECH – AKTUÁLNÍ ČÍSLO – stahujte zde:

https://www.supraphon.cz/archivy-katalogy/na-doslech/972-na-doslech-vi-2022?permanent=1

 

NA DOSLECH – ARCHIV – naleznete zde:

https://www.supraphon.cz/archivy-katalogy/na-doslech