ANETA LANGEROVÁ

V BRATISLAVĚ

Koupit album
Katalogové číslo: AS002-2

Slovenští příznivci zpěvačky Anety Langerové mají nový důvod k radosti. Jejich oblíbená umělkyně se po čtyřech letech představí v Bratislavě se svým aktuálním koncertním programem Dvě slunce aneb Jak krásné je být milován.


Aneta Langerová odehrála samostatný koncert v Bratislavě naposledy v prosinci 2018 v Divadle Aréna. Do slovenského hlavního města se tak vrací po dlouhých 4 letech. Spolu se svou kapelou a smyčcovým triem se představí v sobotu 26. listopadu v Divadle P. O. Hviezdoslava. Koncert bude o to vzácnější akcí, že se uskuteční přesně v den Anetiných 36. narozenin.


Aneta se po vzácném čase na Radosti vydala domů do svého nitra a stala se pozorovatelem nových příběhů. Následovat Anetu do světa dvou sluncí znamená zaposlouchat se do tónů hudebního časoprostoru duše. Vnímavý pozorovatel v každém z nás se může vydat na cestu fantazie a setkat se s odvážnými alkami, vědomým stromem, příběhy Marie, Bílého Dne či Antonína. Spolu s diváky se vyšplhá na vysokou horu, odkud na obloze uvidí táhnoucí obrazy snů toužícího netopýra, boj větrných mlýnů, bouři ve sklenicích vody, ale i tkáně lesů a divokých řek. Někteří snad pocítí závrať z toho, jak krásné je být milován, z pokorného ptačího tance či z pocitu, že život v absolutním míru mají na dosah.


Album Dvě slunce vyšlo na podzim 2020 a od té doby rozzářilo již mnoho krásných míst v Čechách. Ve své pouti pokračuje a nyní přichází „rozzářit“ i diváky v Bratislavě. Zaposlouchat se do příběhů z nového alba budou moci všichni fanoušci na koncertním turné, na kterém bude Anetu doprovázet její kapela společně se smyčcovým triem. Těšit se tak mohou na zkušené muzikanty jako je klavírista a producent nové desky Jakub Zitko, bubeník Martin Kopřiva, baskytarista Miloš Klápště, kytarista Ludvík Kulich, violoncellistka a zpěvačka Dorota Barová, houslistka Veronika Vališová a violista Vladan Malinjak.


„Věřím, že vám naše písně budou v krásném podzimním a předvánočním čase dobrými společníky. Každá z nich má svůj vlastní příběh a atmosféru. Ta vás například zavede blíže k tišině vlastní duše. Tak jako na této cestě doprovází mě. Nepřestává mě překvapovat energie, která vzniká na živých koncertech. Interakce mezi námi a publikem dává každému hudebnímu večeři jedinečné kouzlo. Těším se, že se spolu s vámi znovu setkám v nekonečném prostoru dvou sluncí, kde je snění dovoleno. Ať hudba zní a slunce svítí všem bez rozdílu,“ odkazuje Aneta.


Termíny turné Dvě slunce aneb Jak krásné je být milován – podzim 2022:


25. 11. 2022 - Valašské Klobouky, KD Klobučan

26. 11. 2022 - Bratislava, Divadlo P. O. Hviezdoslava

7. 12. 2022 - Rychnov nad Kněžnou, Pelclovo divadlo

8. 12. 2022 - Javorník, Tančírna v Račím údolí

16. 12. 2022 - Praha, Studio DVA

18. 12. 2022 - Frýdek-Místek, Národní dům

19. 12. 2022 - Brno, Sono Music Club

20. 12. 2022 - Zlín, Kongresové centrum


Připojené video