4 TENOŘI MAJÍ NOVÝ KLIP

ŽÍT PODLE SVÉHO

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6764-2

Vokální formace 4 Tenoři připravila pro své příznivce jako vánoční dárek videoklip, který vznikl v rámci dvou vyprodaných koncertů ve Fóru Karlín při premiérovém uvedení písně Žít podle svého. Jde o českou verzi světově proslulého songu My Way s novým textem Martina Johanna. Skladba Žít podle svého uzavírá sestavu nových nahrávek na albu Láska prý, které vyšlo u Supraphonu na konci října a od té doby se umisťuje mezi nejprodávanějšími CD letošního roku.


Rok 2022 byl pro 4 Tenory mimořádně úspěšným – získali Platinovou desku za debutové album, všechny jejich koncerty jsou vyprodané, dvakrát za sebou zaplnili pražské Forum Karlín a na nádvoří hradu Karlštejn, kde s nimi zazpívala česká slavice Lucie Bílá, oslavili už svůj 100. koncert. Na svém vánočním charitativním koncertu v Českém muzeu hudby podpořili nadační fond Barbary Nesvadbové Be Charity výtěžkem ze vstupného ve výši 149.947,- Kč; který pomůže financovat rehabilitaci dvou handicapovaných dětí.


Novinkové album Láska prý vzniklo v produkci Janise Sidovského a za doprovodu Unique Orchestra. Repertoár tvoří opět slavné skladby z pokladnice světové i domácí muzikálové a filmové hudby. Vybrány byly písničky od Ennia Morriconeho, Beatles nebo Leonarda Bernsteina z muzikálu West Side Story. Pozornost určitě vzbudí i nově objevená a nikdy zatím nenazpívaná skladba Karla Svobody "Pýcha předchází pád". Jako speciální host 4 Tenorů účinkuje v písni "Přísahám, že jsem to já" Helena Vondráčková.


Koncerty 4 Tenorů patří momentálně k nejprodávanějším tuzemským hudebním show. V lednu započne jejich spolupráce s Filharmonií Bohuslava Martinů, v létě je čeká velké „Hradozámecké turné“ po českých a slovenských nádvořích a již také začal předprodej vstupenek na vánoční koncert, jenž se uskuteční 15. prosince 2023 v pražské Lucerně. Více informací najdete vždy na:

www.4tenori.cz


 

Připojené video