TATA BOJS

KONCERT V ČESKÉ TELEVIZI

Koupit album
Katalogové číslo: 5051442095029

Již v sobotu 21. ledna 2023 ve 23:40 hodin odvysílá v premiéře Česká televize na programu ČT art záznam koncertu skupiny Tata Bojs z festivalu Metronome Prague.

 

Skupina Tata Bojs vznikla před pětatřiceti lety v roce 1988 na základní škole a u jejího zrodu stál Milan Cais (zpěv, bicí) a Mardoša (basa). Sestavu na festivalu Metronome Prague 2022 ještě doplní Vladimír Bár (kytara), Dušan Neuwerth (zvuk) a Jiří Hradil (klávesy). Na koncertě se jako hosté též představí bubeník Tomáš Neuwerth a vokalistky – sestry Simona a Alex Katzer.


Futuretro, Biorytmy, Nanoalbum, Kluci kde ste?, Ležatá osmička a v neposlední řadě zatím poslední Jedna nula, to jsou alba, z nichž byl vybrán playlist pro autentické prostředí Křižíkovy fontány, kde na festivalu Metronome Prague za doprovodu hromů a blesků zazněly písně jako Pěšáci, Šťatstnější, Opakování, 220 Travoltů, Vlasní brácha, Velký třesk, Filmařská, Minoritní nebo Zvony. Program ČT art odvysílá koncert v premiéře již 21. ledna a následně bude ke shlédnutí v iVysílání ČT.