PRECEDENS

KONCERT KE 40 LETŮM NA SCÉNĚ

Za týden 3. dubna v pražském Paláci Akropolis se uskuteční výroční koncert legendární skupiny Precedens, která slaví čtyřicet let na hudební scéně. Během koncertu zazní slavné písně jako Soumrak bohů, Doba ledová, Berlínská zeď, ale také novinky z připravovaného alba.


Skupina Precedens opět koncertuje v plné síle a novém obsazení. Na koncertech je možné slyšet velké hity (Soumrak bohů, Doba ledová, Berlínská zeď atd), ale i zcela nové skladby Martina Němce. Precedens aktuálně hraje v obsazení: Zpěv – Daniela Langrová, Klávesy – Martin Němec a Pavel Nedoma, kytara – Karel Vošta, basa – Zdeněk Imramovský, bicí – Tomáš Kašpar. Současný Precedens, ač legenda, která v letošním roce slaví čtyřicítku své existence, přichází s velkou energií, nasazením, s vynikající osobitou zpěvačkou a partou naprosto špičkových muzikantů.


Koncert v Paláci Akropolis bude natáčet Česká Televize jako součást dokumentu s příznačným názvem Precedens 40+. A pozvání přijali a zazpívají i speciální hosté – Bára Basiková, Jan Sahara Hedl a Michal Prokop.


Vydavatelství Supraphon chystá na září jubilejní reedici prvního alba Precedensu Doba ledová na CD, vinylu i digitálně.

www.precedens.cz

Připojené video