ELIZABETH KOPECKÁ

NOVÝ SINGL A KLIP!

Koupit album
Katalogové číslo: VS 0089-2

Elizabeth Kopecká, stříbrná SuperStar z poslední řady roku 2021, má nový singl „Good Times“. Skladba vznikla ve velmi zajímavé mezinárodní spolupráci tří autorů.


Kromě samotné Elizabeth se na singlu „Good Times“ podílel mladý britský producent, skladatel a pianista Charlie Bryce Wallace, momentálně žijící v Los Angeles, a Alan Roy Scott, který má s pop music více než čtyřicetiletou zkušenost jako autor i producent. Scott se podílel například na nahrávkách takových legend, jako jsou Celine Dion, Ray Charles, Cher, Cyndi Lauper, Ricky Martin a mnoha dalších. Píseň „Good Times“ se zrodila na posledním ročníku Songwriting Campu CZ na podzim loňského roku a její finální verzi připravil Charlie Bryce Wallace.

 

„Song je o selektivní paměti. Člověk si častokrát pamatuje jen to hezké a zapomíná na to, jak mu bývalí partneři ublížili. Zpívám tedy o tom, jak mi chybí hezké chvíle, ale ráda bych si vzpomněla i na to, jak jsem se doopravdy cítila, na svoje zlomené srdce. Byla to pro mě premiéra skládat songy na songwriting campu a musím přiznat, že to byl jeden z nejhezčích zážitků mé kariéry. Přivezla jsem si domů dva songy a jedním z nich je právě ‚Good Times‘. Ráda bych na kempy jezdila častěji. Ti, kteří chtějí stvořit něco krásného a neflákat řemeslo, jsou přesně ten okruh lidí, ve kterém chci být,“ vysvětluje Elizabeth text písně a upřesňuje pozadí vzniku songu.


Vydání singlu doprovází i nový videoklip. Ten vznikl pod symbolickou hlavičkou „girl power production“ neboť se na něm podílelo výrazně ženské tvůrčí osazenstvo. Původní idea výtvarně ztvárněného videa je společným dílem Elizabeth a Anežky Horové, která zde byla zároveň i v roli režisérky, kameramanky a střihačky. Zajímavostí je, že ve videoklipu účinkuje také mladý talentovaný motocyklový závodník Oliver König.

 

Momentálně se Elizabeth intenzivně připravuje na novou koncertní sezónu, kde by ráda se svojí doprovodnou kapelou představila nové písně, které pomalu vznikají pro chystané debutové album.

Repertoár to bude velmi pestrý, protože se na něm podílí jak velmi zajímaví zahraniční tvůrci a producenti, tak i domácí hudební osobnosti.

Připojené video