MAREK ZTRACENÝ

NOVÝ KLIP

Koupit album
Katalogové číslo: VD 0045-2

Nejpopulárnější český zpěvák Marek Ztracený se nedávno postaral o pořádný humbuk, když během několika hodin třikrát vyprodal největší český fotbalový stadion Eden. Jen pár dní na to ho fanoušci ocenili již druhým slavíkem v řadě a nyní přichází tento hitmaker s novou písní a videoklipem s názvem „Stále věřím“

 

„Chtěl jsem sobě i fanouškům zkrátit čekání na koncert v Edenu a také splnit slib, že jim představím ještě jednu novou píseň, která mimochodem zazní i na zmíněném koncertě. Není náhoda, že tahle písnička je o snech a o životě. Myslím, že se jak tématem, tak zvukem hodí k tomu, co právě prožívám a myslím, že by se v ní publikum mohlo najít stejně jako já. Zpívám v ní o tom, že se sny skutečně plní, ale občas trochu jinak, než si člověk představuje, ale i tak je to hezký,“ uvádí Ztracený.

 

Marek přípravu na tři mega koncerty nepodcenil a udělal to, co možná ještě nikdo před ním. Místo trénování ve zkušebně se rozhodl uspořádat tři zahřívací kola a veřejné zkoušky, kde se se svojí kapelou i fanoušky ladí formu. O koncerty v Lokti, Slavkově a Ostravě byl obrovský zájem a vstupenky si koupilo desítky tisíc lidí.

 

 „Je neuvěřitelné, kolik lidí nápad se zahřívacími koly zaujal. Když jsem přišel na pódium například ve Slavkově a viděl ten dav, zatajil se mi dech. Je dobře, že jsme to udělali. Kromě toho, že jsem se ještě před plánovanou koncertní pauzou mohl vidět s fanoušky, jsme si také vyzkoušeli pár technických věcí, které jen tak mimochodem občas nevyšly. Nyní jsme opravdu maximálně připravení a všichni se mají na co těšit. My již nežijeme ničím jiným. Je to krásná cesta a užíváme si s fanoušky každou vteřinu,“ popisuje svůj nápad Marek.

 

Za produkcí nového singlu „Stále věřím“ stojí vyhledávaný producent Dalibor Cidlinský jr. Emotivně silný videoklip vznikl pod taktovkou FILMZLICINCOMPANY.

 

Multilink: https://marekztraceny.lnk.to/StaleVerimID

Více informací na www.marekztraceny.cz

Připojené video