TALENTOVANÁ NELLY

VYDÁVÁ DEBUTOVÉ EP

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6552-2

NELLY, nová výrazná tvář a hlas české hudební scény, po více než roce příprav vydává u Supraphonu EP V okamžiku. Album s pěti písničkami, první v diskografii talentované zpěvačky a také herečky, v červnu předznamenal úspěšný singl Nad hladinou. EP je skvěle znějícím výsledkem spolupráce NELLY s progresivními mladými autory a producenty, jako je například zpěvák a producent Marcell, studio Creative Music House, písničkář a zpěvák Matěj Burda nebo Johny Machette.

Všechny nové songy i ty starší v aktuálních aranžích NELLY v doprovodu své kapely zazpívá na křtu EP V okamžiku 14. září od 20 hodin na lodi Cargo Gallery kotvící na Smíchovské náplavce. Kmotrem alba bude Sebastian, support kapela Pilot. Předprodej vstupenek běží na https://goout.nethttps://www.ticketportal.cz

„Mám obrovskou radost, že se nám povedlo vytvořit něco, na co jsem opravdu pyšná – originální písničky s moderním zvukem. Byla to dlouhá cesta, více než roční práce, díky které jsem poznala skvělé lidi, se kterými si rozumím a stali se z nás přátelé. Název alba V okamžiku vychází z prvního singlu na desce, Život je v okamžiku. Každý okamžik svého života žijme opravdově a intenzIvně. Bílý obal desky jsem vybrala proto, že bílá barva je symbolem čistoty a nejvyšší dokonalosti. Působí rozjasňujícím dojmem, dává ale i prostor k přemýšlení a napsání osobního věnování.“ podotýká NELLY.

Na křest spojený s koncertem NELLY chystá speciální scénu odkazující k vizuálu alba V okamžiku, jehož autorkou je oceňovaná designérka Linda Vránová. Booklet je čistě bílý a nabízí dostatek místa pro autogram s osobním věnováním NELLY. S věnováním vzniká nezapomenultelný okamžík pro každého fanouška, který si EP zakoupí a se zpěvačkou se setká.

NELLY si plní své sny nejen v nahrávacím studiu, ale i před kamerou a na jevišti! Bezprostřední půvabná tmavovláska zaujala ve filmech Strašidla, Špunti na vodě či v muzikálu Muž se železnou maskou. Další velkou příležitost dostala v připravovaném filmu a čeká ji i natáčení televizního seriálu.

Připojené video