NA DOSLECH ŘÍJEN

NEWSLETTER O NOVINKÁCH

Přečtěte si říjnové číslo našeho magazínu NA DOSLECH a poznejte více z produkce vydavatelství Supraphon. Novinky, rozhovory i reportáže pěkně pohromadě právě zde!

Nejen na titulní straně jsou fotografie ze křtu alba Já nemám strach Hany Zagorové. Deska dostala název podle písničky Marka Ztraceného a vyšla jak na CD, tak i na vinylu. V úvodu také představujeme debutové sólové album Marty Jandové, která se až na jednu píseň podílela autorsky na všech skladbách. Album se jmenuje Barvy a vyšlo v pátek 12. října.

V říjnovém NA DOSLECH upozorňujeme i na skvělou novinku skupiny Olympic. Členové legendární kapely nám poskytli zajímavý rozhovor, který prozrazuje, jak Trilobit vznikal. Pozornost jsme také zaměřili na aktuální výběrová alba Marie Rottrové a jubilujícího Václava Neckáře. Své žhavé novinky zde rovněž představují Jitka Zelenková a Jan Smigmator. Jejich hudba pohladí po duši a hodí se pro příjemnou podzimní relaxaci. Přinášíme taktéž zprávy o nových nápaditých projektech písničkářky Radůzy a talentované zpěvačky a producentky Never Sol.

Přečtěte si také o audioknize Pane Bůh, tady Anna, která vznikla ve skvělé interpretaci Báry Hrzánové s jedinečným hudebním vkladem Anety Langerové. Povídky z kavárny zase daly hereckou příležitost Janu Kanyzovi, Jiřímu Dvořákovi, Martinu Stránskému a Josefu Somrovi. Tajemno kolem nás Miroslavy Maškové rozeznívá vlídný hlas Nadi Konvalinkové.

Na závěr našeho bulletinu našla svůj prostor klasická hudba. Najdete zde rozhovor s klavíristou Ivo Kahánkem či informace o nových albech hornisty Radka Baboráka a operního pěvce Jana Martiníka.

To všechno a ještě mnohem více je vám teď doslova NA DOSLECH!

OBSAH:
HANA ZAGOROVÁ – Já nemám strach
MARTA JANDOVÁ – Barvy
OLYMPIC – Trilobit
MARIE ROTTROVÁ – Lady Soul
JITKA ZELENKOVÁ* – Intimity
VÁCLAV NECKÁŘ – Balady
RADŮZA – Muž s bílým psem
NEVER SOL – Chamaleo
KATAPULT – 1978 – 2018
THE REBELS – Šípková Růženka
OLDŘICH VESELÝ – Černý racek
SMIGMATOR & WINEHOUSE – Gershwin
HRZÁNOVÁ & LANGEROVÁ – Fynn: Pane Bůh, tady Anna
HANA MACIUCHOVÁ – Robin
AUDIOKNIHY PODZIMU
RADEK BABORÁK – Mozart
**IVO KAHÁNEK
 – Kalabis
**JAN MARTINÍK
 – Schubert

NA DOSLECH – AKTUÁLNÍ ČÍSLO – stahujte zde:
https://www.supraphon.cz/…h-rijen-2018?…

NA DOSLECH – ARCHIV – naleznete zde:
https://www.supraphon.cz/…y/na-doslech