MAREK ZTRACENÝ

ZLATÁ DESKA

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6597-2

Nové album Marka Ztraceného s názvem Planeta jménem stres vyšlo oficiálně na CD a digitálně tuto středu 26. února a to zcela bez ohlášení. Exkluzivně však bylo v prodeji už na dvou vyprodaných koncertech 22. a 23. února v pražské O2 areně, kde zaznamenalo mimořádný zájem fanoušků. Ihned po vydání se album dostalo na první místo všech zásadních download servisů, jako jsou iTunes, Supraphonline či Google Play a patří také k nejpřehrávanějším domácím nahrávkám na Spotify.

Aktuální videoklip k singlu Tak se nezlob byl více než týden na prvním místě v trendech na YouTube a momentálně patří s více něž 1,6 milionu zhlédnutí k nejpopulárnějším videoklipům v České republice. V klipu si zahráli například Jaromír Jágr, Zdeněk Polreich, Richard Genzer, Pavel Trávníček a řada dalších osobností.

Nové album Planeta jménem stres, které bylo pouhé dva dny po vydání oceněno Zlatou deskou Supraphonu, natočil Marek Ztracený opět s producentem Daliborem Cidlinským jr. Obsahuje celkem jedenáct novinek včetně výše zmíněné hitovky Tak se nezlob a jako hosté se zde představují zpěvačka Tereza Mašková a Rytmus.