AUDIOKNIHY ZDARMA

RADOST Z POSLECHU JIŽ PO ČTVRTÉ

NA ÚSTECH ROUŠKY, DO UŠÍ (ZDARMA) AUDIOKNIŽNÍ KOUSKY!

V době vyhlášení nouzového stavu s omezením pohybu obyvatel přichází vydavatelství Supraphon již čtvrtý týden se speciální nabídkou, kterou pod heslem „RADOST Z POSLECHU“ chce přispívat k optimističtější atmosféře v domácích karanténách. Na webu Supraphonline.cz nabízí ke stažení několik audioknih zdarma.

Vybrané nahrávky patří do zlatého fondu Supraphonu a přináší v podání těch nejlepších herců a hereček příběhy plné dobrodružství, statečnosti, lásky a naděje, která nikdy neumírá!

V JIŽ ČTVRTÉ KOLEKCI „RADOSTI Z POSLECHU“ POSLUCHAČI NALEZNOU:

Alexandre Dumas: HRABĚ MONTE CHRISTO
Velkolepou dramatizaci Dumasova románu natáčel legendární režisér Jiří Horčička řadu měsíců, tak aby výsledek byl dokonalý. Hrají v ní tři desítky herců dvou generací a jejich výkony odpovídají profesionalitě režiséra. Nechybí bohatá scénická hudba i spousta zvukových efektů. Více než dvousetminutová zvuková realizace stále vyhledávané romantické literární předlohy patří k perlám archivu Supraphonu a dostává se nyní konečně ke svým posluchačům v nezkrácené podobě.

Eduard Bass: CIRKUS HUMBERTO
I pod dramatizací oblíbené románové kroniky Eduarda Basse situované do cirkusového šapitó je podepsán skvělý režisér Jiří Horčička. V nezbytné zkratce se mu podařilo zachovat dějovou linii zahrnující časový úsek téměř jednoho století i barevnost Bassova vyprávění o lidech z maringotek, pro něž životem byla jejich práce. Audiokniha nepostrádá přitažlivost epiky i napětí a vynikající herecké výkony do svých hlasů doslova vtělili: Ladislav Mrkvička, Růžena Merunková, Miroslav Moravec, Josef Vinklář, Petr Štěpánek či Eduard Cupák.

Karel Čapek: PUDLENKA
Marek Eben čte text jedné z největších osobností české literatury dvacátého století v kongeniálním spojenectví. Souzní s jemným humorem Karla Čapka a dodává jeho nápadům pobavení člověka, který dobře ví, o čem autor píše. Nahrávka je určena nejširší veřejnosti, dětem a dospělým, nejen pejskařům a chovatelům koček, kteří však zvláště ocení autorův humor, vtip a porozumění nejen zvířátkům, ale i lidem.

LIBUŠE ŠAFRÁNKOVÁ VYPRÁVÍ POHÁDKY
Rozhodli jsme se shromáždit nahrávky pohádek, které načetla Libuše Šafránková v průběhu několika let pro Supraphon. Dětské posluchače tak může potěšit její milý, srdečný hlas a přirozený herecký výraz. Velká audiokniha s Libuší Šafránkovou obsahuje pohádky: O zvědavém štěňátku, Tři tatínci a maminka, Pohádky o zvířátkách a O Popelce.

Tato akce platí až do odvolání

NASTAV UŠI, STÁHNI ZDARMA A POSLOUCHEJ ČTYŘI SKVĚLÉ AUDIOKNIHY!

ZDE: https://www.supraphonline.cz/…t-z-poslechu