ANETA LANGEROVÁ

V LUCERNA MUSIC BARU

Lucerna Music Bar přidává sedmé jméno do série eKoncertů, ve čtvrtek 28. května se v pražském klubu představí Aneta Langerová. Do klubu bude vpuštěn limitovaný počet návštěvníků, pro ostatní diváky bude koncert streamován prostřednictvím online kanálů zpěvačky a Lucerna Music Baru. Fanoušci, kteří si zakoupí dobrovolnou live stream vstupenku, se připojí pomocí video technologie online do klubu a budou zobrazeni na LED obrazovkách. Vstupenky na eKoncert Anety Langerové pořídíte na webu Lucerna Music Baru a na GoOut.cz.

„Živá hudba mi chybí, můžu si doma sice zpívat a hrát kdykoliv se mi zachce, což také dělám, ale bez vás to není ono. Věřím, že tato doba brzy přejde a zase se budeme scházet na živých koncertech a zažívat společně jejich atmosféru, která je nenahraditelná. Než se tak stane, rádi bychom vás potěšili eKoncertem z pražského Lucerna Music Baru. Těším se na vás,“ říká ke květnovému koncertu Aneta Langerová.

Vstupenky na eKoncert Anety Langerové pořídíte online na webu Lucerna Music Baru a GoOut.cz. Stání v přízemí stojí 550 Kč, sezení na balkoně 650 Kč. S nákupem vstupenek do klubu doporučujeme příliš neváhat, jejich množství je omezené. Fanoušci mohou podpořit zpěvačku s kapelou, techniky a ostatní, kteří se na organizaci eKoncertu podílejí, zakoupením dobrovolné live stream vstupenky v hodnotě 100–500 Kč, v rámci které dostanou přístup na VIP live stream. Pomocí video platformy ZOOM se pak připojí do klubu a užijí si interakci s kapelou prostřednictvím LED obrazovek.

Série eKoncertů v Lucerna Music Baru odstartovala úterním koncertem MYDY. Producent a klávesista MYDY Nèro Scartch popisuje úterní zážitek: „Pro nás bylo boží vůbec si zahrát, protože jsme kvůli současné situaci nevystoupili v plné sestavě už několik měsíců. Jsme vděční, že jsme dostali příležitost odpálit sérii eKoncertů, díky kterým mají kapely možnost se spojit s publikem z celého světa.“

Hudební fanoušci se kromě Anety Langerové mohou těšit na J.A.R. (22. 5.), N.O.H.A. (29. 5.) a Katarzia (30. 5.). Vstupenky na všechny eKoncerty pořídíte na webu Lucerna Music Baru a GoOut.cz.

KVĚTNOVÉ eKONCERTY V LUCERNA MUSIC BARU:

19/5 MYDY
20/5 Sto zvířat
21/5 PSH Live Band
22/5 J.A.R.
28/5 Aneta Langerová
29/5 N.O.H.A.
30/5 Katarzia
a další…

Projekt eKoncertu se koná za podpory hlavního města Prahy.

Vstupenky: https://goout.net/…gerova/jcqg/
Facebook událost: https://www.facebook.com/…21684725044/