ADOLFEEN

NOVÉ VIDEO

Koupit album
Katalogové číslo: VS 0008-2

Adolfeen je plyšový maňásek, který se během první koronavirové krize stal fenoménem českého internetu. Jeho megahity Corona Firus nebo Nečum na mě s mnohamilionovými počty zhlédnutí ho vystřelily na přední příčky top trendů na YouTube. Nyní představuje nový hit s názvem Drž hubu, v němž hostuje Kapitán Demo. Ten si zvolil Adolfeena jako prvního interpreta, kterému byl ochoten dát featuring.

Videoklip k němu rozhodně nenechá v klidu příznivce ani odpůrce tohoto plyšového baviče. Objeví se v něm Ivana Fancy Kulhánková, Jakub Kotek, Kapitán Demo, influencerka a bojovnice Oktagonu Kundosaki, herec Radovan Klučka v roli Donalda Trumpa, tlustý Superman a Kim Čong Un. O režii videa se postaral Lukáš Hrdý, v zahraničí oceňovaný režisér a scénárista, který dvakrát vyhrál filmovou soutěž 48hours Film Project.

„Novej klip je hlavně o tom, aby na Adolfeena nikdo nečuměl, a HLAVNĚ DRŽEL HUBU! Refrén zpívá Adolfeenova kamarádka Lady Slova, která kvůli svému skoro nulovému slovnímu rejstříku dokáže opravdu zazpívat jen ‚hu hu hu‘ a někdy ‚bu‘, a proto je lepší, když drží hubu,“ vysvětluje DJ Roxtar stojící za Adolfeenem.

Při první karanténě se díky Adolfeenovi bavily na YouTube tisíce domácností napříč generacemi. Nyní tento kontroverzní delfín ohlásil vydání svého debutového alba, které připluje již brzy na značce Supraphon. Chce tím potvrdit své neochvějné místo mezi hudebníky tuzemské scény.

https://www.instagram.com/djroxtar
https://www.facebook.com/iloveroxtar
https://www.youtube.com/…TAR/featured

Připojené video