LUDĚK SOBOTA

NOVÁ AUDIOKNIHA

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6621-2

Populární herec a komik Luděk Sobota je proslulý svým absurdním humorem. Je známý i jako tvůrce zábavných textů a celý život píše kratší literární útvary, které vyšly i knižně. Nyní je pod stejným názvem Holé a trapné dýchání načetl sám autor. Audioknihu vydává Supraphon jako CD i digitálně a komplet obsahuje celkem 43 příběhů.

„Luděk Sobota je téměř přírodní úkaz. Extrémní kombinace introverta s extrovertem, maximálně upřímného a bezelstného člověka s mužem s komplikovanou duší, vzdělaného myslitele zároveň s výrazným smyslem pro humor. Čte své myšlenky a nápady tak, jako by jej samotného trochu překvapilo, co napsal. Jde o zajímavou a místy nesmírně překvapující zpověď oblíbeného komika,“ popisuje vznik audioknihy producentka Supraphonu Naďa Dvorská.

V chronologii vzpomínek, iniciovaných setkáním s holotropním dýcháním, se věnuje zážitkům od dětství, školních let a studia přes divadelní i filmové události až k zápiskům ze současnosti. Jeho příhody a komentáře k nim vyvolají úsměv na tváři i dlouhotrvající smích, ale občas ten smích zhořkne, neboť Sobota je zde absolutně upřímný a nekompromisně odhaluje vše, co jej v životě potkalo.

V bonusu pak Luděk Sobota poděkuje, předvede scénku se svou milovanou ženou Adrienou a nakonec zazpívá.

Nahrávka vychází jako CD mp3 a digitálně v nezkrácené verzi a celkové stopáži tři hodiny a padesát sedm minut.

Připojené video