KLÁRA VYTISKOVÁ

LIVE SESSION

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6576-2

Na jaře udělala uznávaná zpěvačka Klára Vytisková radost sobě i svým fanouškům skvěle přijatou albovou novinkou Love Is Gold. Album, jež v letošním roce doprovodily klipy Just Be Youa Gold s hostujícím Albertem Černým z Lake Malawi, sklidilo řadu pozitivních recenzí. S ohledem na situaci se však zatím nedočkalo koncertního křtu.

Jako náplast za (zatím na neurčito) odložený křest a společný koncert s Lake Malawi v pražské ROXY, který se měl uskutečnit ve středu 25. 11., Klára natočila společně s kapelou speciální live session. Klára jej režírovala společně s Boodyou, který celý mini koncert natočil a sestříhal. První zveřejněnou písní je duet Gold s Albertem Černým z Lake Malawi. Další tři videa bude Klára zveřejňovat na svém YouTube denně až do soboty 28. 11.

„25.11. jsme měli pokřtít desku Love Is Gold v Roxy, ale za stávající situace to nebylo možné, a tak jsme se rozhodli nahrát sérii live tracků z desky, singlů, ale hlavně nesinglů, který jste ještě naživo neslyšeli a mělo to právě na křtu být poprvé. Milujeme hraní, chybí nam lidi, a tak jsme se rozestavěli uprostřed hlediště prázdné Meet Factory, vyzdobili kytkama od Pokojovek a nahráli čtyři písničky na živo. Byl to zážitek, euforie z toho, že můžeme hrát,“ vzkazuje fanouškům Klára Vytisková.

Připojené video