BARBORA POLÁKOVÁ

HUDEBNÍ FILM NAŽIVO

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6389-2

Respektovaná zpěvačka a herečka Barbora Poláková, která patří mezi nepřehlédnutelné persony české kulturní scény, zůstává v kontaktu se svými fanoušky i přes okolnostmi ztíženou situaci. Pětinásobná držitelka Ceny Anděl, jež má na svém kontě dvě ceněná alba – eponymní debut (2015) a ZE.MĚ (2018), maximálně využívá potenciál online formátu a po pravidelných live streamech na svém Instagramu nyní ve spolupráci s režisérem Viktorem Taušem uvede jedinečný Film Naživo: Koncert Báry Polákové, který již dnes, tedy v pondělí 14. 12. v 20:00 odvysílá Televize Naživo nebo jej můžete online sledovat zde. Těšte se mimo jiné na „rekonstrukci“ live klipu 2–8–5 s řadou influencerů či premiéru duetu s Danem Bártou a to není zdaleka vše…

„Mám už jednu zkušenost s natáčením naživo a sice klipu 2–8–5, který jsem živě přenášela na svém Instagramu. Bylo to euforické, neopakovatelné, nezapomenutelné, prostě živé. Potkala jsem za ty dva roky spoustu lidí, kteří se na to naše živé vysílání dívali a popisovali to samé. Byl to opravdu silný zážitek. Ale trvalo to 3 minuty. Teď nás čeká minut 50. Zatím si to neumím představit, ale těším se na všechno, včetně všech chyb. Protože jak říká Viktor Tauš: v takovém formátu chyba neexistuje,“ říká Poláková k dnešnímu vysílání Filmu Naživo: Koncert Báry Polákové.

Klip 2–8–5, který natočila na jeden záběr na svůj mobilní telefon, živě jej přenášela na Instagramu a mezinárodní platforma Music Ally zaměřená na odborníky z oblasti showbusinessu jej ocenila jako “Best Use of Live Streaming 2018”, nezmiňuje náhodou. Právě písní 2–8–5 totiž celý bezmála hodinový přenos odstartuje a podobně jako v původní verzi, i ve Filmu Naživo: Koncert Báry Polákové se v něm objeví řada influencerů a osobností domácí scény jako Eva Samková, Tamara Klusová, Patricie Solaříková, Koki a celá řada dalších včetně několika populárních hereček.

To ale nebude zdaleka jediné překvapení Filmu Naživo: Koncert Báry Polákové, v němž Poláková bude reflektovat svou mozaiku zážitků, představ a pocitů z času izolace, kdy ztrácíme ponětí o dnech v týdnu i místě bytí! Ve světové premiéře zazní nový duet Barbory s Danem Bártou pojmenovaný Domů. „Tuto píseň jsme napsali společně s Danem Bártou a mým kapelníkem Davidem Hlaváčem pro organizaci Dobrý start, která podporuje pěstounskou péči, konkrétně pro její kampaň ‚Díky pěstounství‘. Kontrabas v písni nahrál Robert Balzar, který také v dnes dorazí. Jako singl pak vyjde Domů v lednu společně s klipem, který vznikl v režii Honzy Látala,“ dodává Poláková.

Kromě výše zmíněného se těšte také na další písně z Barbořina repertoáru včetně pomyslné třešinky na dortu v podobě ukázky z nově připravovaného videoklipu k nové verzi hitu Nafrněná, který právě vzniká v režii Víta Klusáka, a v němž tentokrát Ivana Chýlková, Martha Issová, Lenka Krobotová a další nebudou jen hrát… „Už dlouho jsem měla v hlavě realizaci vokální verze Nafrněné. Před několika měsíci mi došlo, že všechny herečky, které v klipu hrají, umí zpívat, a tak jsem všechny oslovila, jestli by měly chuť. A ony měly! Vzniklo něco, z čeho mi běhá mráz po zádech. Tragikomická mozaika emocí s přesahem…,“ prozrazuje Barbora ke klipu, jenž bude brzy k vidění na jejím YouTube.

Je jasné, že dnes večer ve 20:00 nás v rámci vysílání Televize Naživo čeká zcela unikátní, zdaleka nejen hudební zážitek, který nebude jen reflexí izolace, ale i časem sdílení a shledání. Pojďme jej zažít a prožít společně: https://filmnazivo.cz/…ara-polakova

Připojené video