NA DOSLECH

NOVINKÁM SUPRAPHONU

Letošní podzim v produkci Supraphonu patří především legendám! Přečtěte si říjnové vydání našeho magazínu NA DOSLECH a poznáte více. Novinky, ale i rozhovory a reportáže pěkně pohromadě právě zde!

Na titulní straně jsou legendy největší! Nejzářivější! Karel Gott a Jiří Suchý! Supraphon vydává soundtrack k dlouho očekávanému dokumentárnímu filmu „Karel“ a k neuvěřitelným devadesátinám Jiřího Suchého právě vyšlo 15CD se záznamem devíti her z konce šedesátých let. Další velkou legendou je zpěvačka Hana Zagorová a Supraphon s příznačným názvem „100+20“ písní na 6CD vydává již 15. října její osobní výběr z nahrávek, které nahrála v průběhu dvaapadesáti let. „Podzim s legendami“ v nabídce Supraphonu tím zdaleka nekončí. Ve středu 20. října si připomeneme nedožité devadesátiny jedinečné Hany Hegerové albem „Merci! Hana Hegerová.“ V polovině října dojde i na reedici dvou legendárních alb: Olympic – Jedeme, jedeme a Nerez – Na vařené nudli.

Naopak se žhavou novinkou se hlásí zpěvák a skladatel Martin Chodúr, který vydal album „Tisíc a jedna noc“ a tři novinky jsou v nabídce mluveného slova, kde Supraphon sází na dva tuzemské autory a také na francouzskou legendu: Saint – Exupéryho.
Říjnový newsletter nezapomíná představit i novinky z oblasti klasické hudby. Kouzlo anglického rohu Dominika Wollenwebera a krásu hudby Františka Ignáce Antonína Tůmy, který výrazně ovlivnil vývoj evropské hudby v 18. století…To všechno, a ještě mnohem více je vám teď doslova NA DOSLECH!

OBSAH:
KAREL GOTT – soundtrack „Karel“
JIŘÍ SUCHÝ – komplet her Semaforu 1965–1970
HANA ZAGOROVÁ – 100+20 PÍSNÍ
HANA HEGEROVÁ – Merci!
OLYMPIC – Jedeme, jedeme
NEREZ – Na vařený nudli
MARTIN CHODÚR – Tisíc a jedna noc
NOVÉ AUDIOKNIHY
DOMINIK WOLLENWEBER – Umění anglického rohu
CZECH ENSEMBLE BAROQUE – Tůma; Requiem

NA DOSLECH – AKTUÁLNÍ ČÍSLO – stahujte zde:
https://www.supraphon.cz/…ech-vii-2021?…

NA DOSLECH – ARCHIV – naleznete zde:
https://www.supraphon.cz/…y/na-doslech