TOMÁŠ KLUS

CÍTÍM – TOUR 2022

S odstupem tří let od vydání alba Spolu a po dvou speciálních minialbech – lockdownovém Pět pohromadě a politickém ČauČesku – vydal na podzim Tomáš Klus novinku Cítím a nyní s ní vyjíždí na stejnojmenné koncertní turné.


Od 18. března 2022 se Tomáš Klus se svou kapelou Cílová skupina vydává na CÍTÍM – TOUR 2022, které odstartuje koncertem ve Žďáru nad Sázavou a dál bude pokračovat až do června koncerty například v Plzni, Táboře, Hradci Králové, Brně, Ostravě, Liberci, Praze, Českých Budějovicích. Nové písničky představí i na Slovensku.

 

„Upřímně, nevěděl jsem si rady, jestli hrát nebo ne, jestli se to sluší, jestli je to fér se veselit a zapomínat na dění. Došlo mi ale, že život je v téhle době potřeba nejen zachraňovat, ale i oslavovat. Máme štěstí, že jsme kde jsme a vlnou solidarity i kdo jsme. CÍTÍM hrdost a CÍTÍM touhu vám všem poděkovat a dodat sílu do žil, aby ožil entuziasmus a nabyla na velikosti víra v člověka jednotného, soudržného a uctivého vůči životu; to je totiž jediné možné vítězství nad zbraní slabých, nad násilím; nepoddat se strachu a nedat příležitost stínům ovládnout nás pochybnostmi a nedůvěrou v druhé… CÍTIT a souCÍTIT, vytančit a vyzpívat všechny druhy emocí, které v nás za poslední dva roky bují, je potřeba. Frustrace a pocity bezmoci lze rozpustit vědomím, že nejsme sami. Těším se na vás. U nás na koncertě; Žijem! Carpe diem!“

 

CÍTÍM – TOUR 2022

18. 3. ŽĎÁR NAD SÁZAVOU

19. 3. PLZEŇ

25. 3. TÁBOR

26. 3. HRADEC KRALOVE

1. 4. BRNO

8. 4. OSTRAVA

23. 4. LIBEREC

27. 4. PRAHA

6. 5. CHEB

13. 5. OLOMOUC

21. 5. SVOJŠICE U PARDUBIC

3. 6. PEZINOK SK

18. 6. ČESKÉ BUDĚJOVICE

Připojené video