AUDIOKNIHY PRO DĚTI I RODIČE

NOVINKY

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6659-2

Karel Čapek a Josef Čapek – Dětem

To nejlepší pro malé i velké posluchače z tvorby bratří Čapků určené dětem vychází jako velký komplet audioknih s neuvěřitelnou stopáží 654 minut!

 

Dětské knížky Karla a Josefa Čapkových patří do zlatého fondu české literatury. Jejich literární texty jsou nadčasové, mají trvalou uměleckou hodnotu a líbí se již několikáté generaci čtenářů.

Krásná čeština, laskavý styl vyprávění a mimořádná úroveň práce s jazykem činí z tvorby bratří Čapků absolutní klasiku, kterou by měl znát každý.

 

Video teaser: https://youtu.be/cNBHuutOuSU

 

Poprvé vychází takto rozsáhlý komplet nahrávek mluveného slova, který zahrnuje všechny jejich dětské tituly v neopakovatelné interpretaci českých herců. Devatero pohádek, Dášeňka, Povídání o pejskovi a kočičce, Pudlenka, Povídejme si, děti… v provedení Josefa Somra, Petra Štěpánka, Tomáše Töpfera, Marka Ebena, Ladislava Freje, Jiřího Krampola, Pavla Rímského, Františka Kreuzmanna, Václava Kopty, Matouše Rumla, Jiřího Suchého z Tábora, Karla Högera a Dagmar Havlové.

  

21 nejhezčích českých pohádek

Velký komplet klasických českých pohádek pro celou rodinu, kde účinkuje plejáda známých herců a hereček, jako například Petr Štěpánek, Jana Hlaváčová, Naďa Konvalinková, Josef Somr, Linda Rybová, Jiří Langmajer, Věra Galatíková, Jan Čenský, Libuše Havelková, Vlastimil Brodský a řada dalších.

 

Vyprávěné i dramatizované zpracování s hudebním doprovodem nejhezčích českých pohádek, tak potvrzuje kvalitní provedení nahrávek přístupné nejmenším posluchačům i jejich rodičům a prarodičům. Celková stopáž je 530 minut.

 

Video teaser: https://youtu.be/bMs9WwvLFxM


Tracklist: 

1. Otesánek ▪ 2. Sněhurka ▪ 3. O kohoutkovi a slepičce ▪ 4. Princezna se zlatou hvězdou na čele ▪ 5. O Červené Karkulce ▪ 6. O zakleté princezně ▪ 7. O hloupém Honzovi ▪ 8. Malá mořská víla ▪ 9. Jabloňová panna ▪ 10. O princezně na hrášku ▪ 11. Pohádka pošťácká ▪ 12. Honza a drak ▪ 13. Tři zlaté vlasy děda Vševěda ▪ 14. O mužíčkovi, který zastavil pražský orloj ▪ 15. Princ Chocholouš ▪ 16. Hrnečku vař ▪ 17. O kocouru, kohoutu a kose ▪ 18. Psí pohádka ▪ 19. O dvanácti měsíčkách ▪ 20. Zlatá jablka a devět pávic ▪ 21. Hejkal Šramota