MAREK ZTRACENÝ VYPRODAL EDEN

PŘIDÁVÁ TŘETÍ KONCERT

Pohádka, kterou prožívá Marek Ztracený se svými fanoušky, pokračuje. Poté, co se jeho první ohlášený koncert v pražském Edenu prodal za rekordní necelou hodinu, se o pár dní později zapisuje do historie znovu. Druhý přidaný termín na jednom z největších fotbalových stadiónů v Česku se totiž opět vzápětí vyprodal! Dalších 32 000 vstupenek tentokrát zmizelo za necelých 120 minut! Systém pod náporem fanoušků znovu kolaboval a velká část nakupujících se lístků opět nedočkala. 

 

Sám zpěvák reagoval: „Jen těžko se mi hledají slova a možná mi to ještě nedošlo. Každopádně už teď vím, že zhruba 65 000 z vás / z nás je v tuhle chvíli součástí něčeho, co se nejspíš navždy zapsalo do historie české hudební scény! Což je krásné, ale taky to nejméně důležité. To nejdůležitější je, že v červnu budeme všichni spolu... a zažijeme dva neuvěřitelné večery. Děkujeme za to!“

 

Fanoušci začali na sociálních sítích okamžitě zpěváka bombardovat zprávami s prosbou o třetí koncert, který by dopřál zážitek dalším 30 000 diváků.

 

„Rozhodli jste vy! Vyslyšeli jsme přání tisíců fanoušků a jedné ‚ztracené party‘, tedy mě a kapely :) A my vám za to děkujeme! Přidáváme třetí a definitivně poslední termín v pátek 16. 6. 2023. Až se tyto vstupenky prodají, tak uzavřeme brány a posádka na palubě směr Eden bude kompletní,“ vysvětluje výsledky své ankety Ztracený a dodává: „Bylo od vás moc hezké, s jakým nadhledem jste k tomu přistoupili. A přestože jsme registrovali několik názorů třetí koncert nedělat, tak mnohonásobně převládlo nadšení a odpověď, že s tím nemáte problém a že je dobře, aby se dostalo i na ty, kteří vystáli frontu, ale lístky na ně nezbyly. Věřte nám, že je složité se zavděčit všem, a opravdu jsme nepočítali s tím, že by se dva stadióny vyprodaly za tři hodiny. Váš koncert bude úplně stejný, vlastně spíš lepší! Slibujeme, že v sobotu a v neděli zahrajeme písničku navíc za to, jak jste se zachovali, a celé to bude ku prospěchu věci. Moc si toho vážíme. Jak se říká, přej a bude ti přáno :) Vstupenky na tento třetí přidaný termín se začnou prodávat zítra, tzn. ve středu 19. 10. v 19:00! Příběh posledních dnů dostává rozměry hollywoodských filmů a moc díky za to, že v něm figurujete! Bude to velké!!