NA DOSLECH

NOVINKÁM SUPRAPHONU

Přečtěte si prosincové vydání magazínu NA DOSLECH a dozvíte se více o naší nové produkci.


Na titulní straně jsou úspěšní 4 Tenoři, kteří letos na podzim nejen vydali novinkové album, ale vyprodávají koncertní sály se svým vánočním turné. Mezi vánočními novinkami také září nové album hobojisty Viléma Veverky a jubilejní reedice legendárních alb Karla Gotta a Marty Kubišové, ale i nový singl Lucie Bílé O Vánocích. K pozoruhodným svátečním projektům patří Cesta světla skladatele Jiřího Slavíka a VUS Ondráše.


V prosincovém Na doslech nechybí ani článek o audioknižním kompletu vydaném ke dvojitému výročí Josefa Lady a rozhovor s hercem Ivanem Luptákem. Pamětníci legendárního Semaforu se mohou naladit na chystaný 16CD komplet Semafor 70. léta nejen s Jiřím Suchým a V klokotu velkoměsta Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna.


Reprezentant nastupující rapové generace Totally Nothin představuje album Noční Můry a rocková kapela Škwor avizuje oslavu 25 let na scéně v pražském O2 Universum.


Závěr aktuálního newsletteru Na doslech patří herci a muzikantovi Igoru Orozovičovi, který letos vyprodával koncerty na lince Praha – Ostrava – Brno – Praha a svoje posluchače potěšil ohlášením dvou vánočních koncertů v Divadle pod Palmovkou – z nichž už ten první je vyprodaný.


To všechno vám je teď blízko – NA DOSLECH!


OBSAH:


4 TENOŘI – Láska prý

LUCIE BÍLÁ – O Vánocích

ŠKWOR – Akusticky i analogově

VILÉM VEVERKA – Christmas Album

JIŘÍ SLAVÍK & VUS ONDRÁŠ – Cesta světla

IVAN LUPTÁK – pohádku Josefa Lady

SEMAFOR – nahrávky ze 70. let

ŠIMEK & GROSSMANN – V klokotu velkoměsta

TRADIČNÍ VÁNOCE – Gott, Kubišová ad.

TOTALLY NOTHIN – Noční můry

ŠKWOR – 25 let oslaví v O2 Universum

IGOR OROZOVIČ – vánoční koncerty a co se chystá dál


NA DOSLECH – AKTUÁLNÍ ČÍSLO – stahujte ZDE:


NA DOSLECH – ARCHIV – naleznete ZDE: