IGOR OROZOVIČ

VYPRODAL VYŠEHRAD

Koupit album
Katalogové číslo: VS 0087-2

Autor osobitých písní a majitel charismatického hlasu Igor Orozovič po úspěšné sérii koncertů Když chlap svléká tmu bude premiérovat nový koncertní program s názvem Je jedno místo. Pražskému publiku jej poprvé představí na Letní scéně Studia DVA na Vyšehradě už v sobotu 29. července 2023 od 20:00 hod. Koncert je však už čtrnáct dní beznadějně vyprodaný!


Orozovičovy šansony s rockovým, bluesovým a soulovým nádechem jsou plné emocí a příběhů. V nich najdete nejen poetiku, ale i humor, který se ironicky a s nadsázkou dívá na svět kolem sebe. Kritici chválí jeho charakteristický temný hlas, který dodává písním na hloubce a přesvědčivosti. Ve své tvorbě oblíbený herec a muzikant hledá svébytný hudební žánr a společně se svojí muzikantskou company vytváří rozmanitou zvukovou krajinu.


Kapelu Igora Orozoviče pro tento speciální koncert na Vyšehradě budou tvořit: Michal Rákosník – kytary; Jan Timiopulos – basová kytara; Martin Forst – saxofon; Marcus Jurkovič – bicí; Olesya Ochepovskya – klávesy; Jana Lukášová – flétna; Sára Vosobová – vokály


https://www.igororozovic.cz

Připojené video