MEMOÁRY

KDYŽ VZPOMÍNKY PROMLUVÍ….

Co mají společného Václav Havel, Michelle Obama a Arnošt Lustig? Jsou to osobnosti, které ovlivnily historii, politiku, kulturu nebo umění a které nám prostřednictvím svých memoárů umožňují nahlédnout do jejich světa. Memoáry jsou fascinující literární žánr, odhalující nejen osudy a myšlenky jejich autorů, ale i historické souvislosti a události, v nichž se ocitli. Dnes si můžeme memoáry vychutnat nejen v tištěné podobě, ale i jako audioknihy, které nám nabízejí pohodlí, rychlost a efektivitu při poznávání literatury. Audioknihy nám také přinášejí autentické hlasy a emoce těch, kdo své vzpomínky načetli nebo je s nimi sdíleli.


Vydavatelství Supraphon má v nabídce širokou škálu memoárů v audio podobě - od známých herců, spisovatelů a politiků po legendy českého divadla a filmu. Mezi nejžádanějšími audioknihami Supraphonu jsou například Havel od Michaela Žantovského, Můj příběh od Michelle Obamové nebo Tachles, Lustig od Karla Hvížďaly a Arnošta Lustiga ve skvělém podání Oldřicha Kaisera. Posluchači si také rádi pouštějí vzpomínky Jana Wericha, Vlasty Chramostové, Jiřího Sováka nebo Miloně Čepelky z Divadla Járy Cimrmana. Zajímavostí jsou autentické nahrávky Lídy Baarové a Adiny Mandlové, které pořídil spisovatel Josef Škvorecký. Nepřehlédnutelné v naší nabídce „vzpomínek“ jsou také nahrávky korespondence spisovatelů Boženy Němcové a Franze Kafky či osudy skladatele Antonína Dvořáka, sepsané uznávaným scenáristou a spisovatelem Zdeňkem Mahlerem.


Nechte se unést hlasem vypravěče a ponořte se do světa audioknih. Ať už cestujete za dobrodružstvím, relaxujete na pláži nebo si užíváte klidu domova, audioknihy vám zpříjemní každý letní den.


Kompletní nabídka na Supraphonline - ZDE: https://www.supraphonline.cz/special/memoary