POCTA HANĚ ZAGOROVÉ

NA DVOU CHYSTANÝCH KONCERTECH

Pocty Haně Zagorové! Připravují se dva velké koncerty na počest zesnulé populární zpěvačky.


„Producent Luboš Kříž vymyslel, že Lucerna bude pokračovat jako pocta Haně Zagorové a 19. prosince 2023 se to odehraje. A protože se tam vejde relativně málo lidí, tak vzniknul nápad, že by byla ještě 6. února 2024 jedna zastávka v O2 areně,“ uvedl na tiskovce Leoš Mareš.


Zpěvačka byla velmi smutná, když musela zrušit vystoupení k pětasedmdesátým narozeninám, které mělo proběhnout právě v Lucerně. „Je mi to strašně líto, protože jsem je měla tak krásně vymyšlené,“ svěřila se tehdy ve vysílání TV Prima.

„Je pravda, že Lucerna byla tenkrát připravená. A můžu prozradit, že je to ta Lucerna, co bude teď 19. prosince. Byl to takový můj dluh vůči Hance. Řekl jsem si, že to udělám a její písničky, jak je měla vymyšlené, zazní,“ uvedl zpěvaččin blízký spolupracovník Luboš Kříž.


„Bude tam vystupovat spousta mých kolegů a kolegyň a všichni máme vybrané písně z Hančina repertoáru, které budeme zpívat. Já zazpívám Rybičku a píseň Mít tě ráda. Ta je moc hezká, jelikož si k ní Hanka napsala text a je o Štefanovi. A vzhledem k tomu, že jeho mám moc ráda a měla jsem možnost být u chvil, kdy byli spolu, a vím, jak hluboký měli vztah, tak myslím, že to pro mě bude ještě těžší než ta Rybička,“ poznamenala smutně zpěvačka Monika Absolonová. A přiznala také, že by si moc přála, aby u toho Hana Zagorová mohla být: „Já bych prostě chtěla, aby seděla v první řadě a řekla mi, že to bylo hezký nebo že jsem něco neudělala správně. To by mi vyhovovalo. Ale věřím, že bude tam někde na nebi a bude nás sledovat,“ poznamenala.


Prodej vstupenek na tyto dva koncerty začne 6. září–v den, kdy by Hana Zagorová oslavila sedmasedmdesáté narozeniny.


(ZDROJ: cnn.iprima.cz)

Připojené video