ZE STUDIA!

NAHRÁVÁME AUDIOKNIHY

Letní prázdniny jsou ideální dobou pro dokončení nahrávek chystaných audioknih! A my v Supraphonu pro vás připravujeme skvělé novinky, které vás zaujmou svým obsahem i skvělým hereckým podáním. Poslouchejte, na co se můžete těšit:


Karel Čapek jako nikdy předtím = ve velkém kompletu archivních i nových nahrávek. Vyjde v edici českých spisovatelů (Jako Ota Pavel, Jaroslav Hašek, Karel Poláček…). Čapek je mistr slova, který dokáže najednou pobavit, poučit i dojmout – a to se daří najít v jeho textech i Jakubu Albrechtovi, Igoru Orozovičovi a Ivanu Luptákovi.


Dračí oči plné napětí a romantiky. Zamilujete se do audio podoby prvního románu této úspěšné sci-fi a fantasy trilogie spisovatelky Kristiny Hlaváčkové, který svým osobitým hlasem skvěle rozehraje Vanda Hybnerová.


Pan Theodor Mundstock a jeho osud. Díky jedinečnému podání herce Miloslava Königa se budete moc ponořit do tohoto slavného psychologického románu Ladislava Fukse (…v září si připomeneme 100 let od jeho narození), který líčí život židovského úředníka v Praze za nacistické okupace.


Vzniká audiokniha naplněná třiceti pověstmi o městech, hradech a zámcích. Se sametovým hlasem Miroslava Táborského to bude cestování po těchto národních klenotech jako bavlnce!


Sbohem, můj krásný plameni – Mozartův životopis trochu jinak! Znáte skutečný příběh geniálního skladatele? Zdeněk Mahler ho ve své knize vypráví s obdivem i humorem. Ilona Svobodová a Václav Jílek nyní ve studiu svými hlasy oživují tuto překrásnou knihu, kterou k dokonalosti celku ještě potom doplní hudební nahrávky z katalogu Supraphonu.


To je jen ochutnávka toho, co pro vás nyní chystáme v oblasti mluveného slova. Bude toho víc! Také humorné vzpomínky Zdeňka Trošky, legendární nahrávky Vlastimila Brodského či nezapomenutelná legrace s Lasicou a Satinským a nahrávky Spejbla s Hurvínka na LP. Ti, co mají rádi mluvené slovo – můžete se těšit na podzim!