OLYMPIC OSLAVUJE

SPECIÁLNÍ KOLEKCE NA 5CD

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6773-2

Kapela Olympic, jedna z nejlegendárnějších českých rockových skupin, má letos své velké jubileum. Šedesát let existence této ikonické formace vyvrcholí nezapomenutelným koncertním finále, které se uskuteční v prosinci v pražské O2 areně. Po více než ročním putování koncertními sály a stadiony s programem připomínajícím šest desetiletí hudebního odkazu Olympicu, bude tento významný milník oslaven způsobem, který si fanoušci zaslouží.

 

Srdcem oslav bude i kolekce 5CD, která přinese vzpomínku na největší hity a klíčové písně z celé historie Olympiku. Tato výjimečná kompilace obsahuje symbolických šedesát písní, které budou doplněny o aktuální verzi skladby "Vlak, co nikde nestaví". Edice bude k dispozici v atraktivním kartonovém balení a zahrnuje pět různobarevných CD v samostatných pošetkách, což navazuje na loňskou limitovanou edici 5LP. V rámci tohoto projektu byl věnován zvláštní důraz na zvukový remastering, zachování původního hudebního ducha, a přenesení textů a fotografií do výpravného bookletu obsahujícího 32 stran.

 

Výběr skladeb na tomto komplexním vydání zahrnuje přesné a pečlivě vybrané skladby ze všech personálních i stylových proměn Olympiku, což umožňuje nahlédnout do neuvěřitelného hudebního vývoje této legendární kapely. Celková délka kompilace přesahuje tři hodiny plné hitů, které oslovily a stále baví nadšené posluchače napříč generacemi.

 

Poslední vstupenky na velké koncertní finále Olympicu v pražské O2 areně jsou ještě v prodeji a fanoušci se mohou těšit na jedinečný hudební zážitek, který bude zároveň vzpomínkou na neuvěřitelnou šedesátiletou historii této skupiny.

 

Olympic v číslech:

·        60 let existence

·        60 hitů v kompilaci + bonus!

·        5 různobarevných CD v balení

·        32 stránkový booklet s fotografiemi a texty

·        Více než 3 hodiny hudby


 

YT teaser: https://www.youtube.com/watch?v=lBEcy-FET4s

Připojené video