BIG HEADS!

IKONICKÉ ALBUM ZNOVU NA LP I CD!

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6782-1

V roce 1992 se ve studiu sešla trojice vynikajících hudebníků, aby zaznamenala dvanáct nových nahrávek, které přinesou radost všem milovníkům umně propracovaného rocku. Skvělá formace Big Heads, složená z kytaristy a hlavního skladatele Michala Pavlíčka, baskytaristy Jiřího Veselého a bubeníka Jiřího Zelenky, má za sebou bohatou historii účinkování v projektech jako Pražský výběr, Stromboli, ETC…, Krausberry a mnoho dalších.


S novým albem, jehož obal nese motivy slavného výtvarníka Pavla Brázdy, představuje trojice rockové skladby obohacené mnoha různými hudebními prvky, někdy naznačenými v názvech skladeb, jako je například "Dýmka Jazzy Metalu". Pavlíček, Veselý a Zelenka se na tomto albu mohli plně soustředit na instrumentální virtuozitu a vytvořit něco, co překračuje hranice běžného rockového žánru.


Součástí reedice Big Heads, která vychází na LP a CD je také bonusové CD, které obsahuje 13 koncertních nahrávek z roku 2001. Repertoár tohoto koncertu se částečně překrývá s albem, ale přináší i unikátní živou verzi skvělých skladeb.


Rozhovor s Michalem Pavlíčkem podcastu Supraphonu:

https://www.youtube.com/watch?v=2kwJd19Yabo


Připojené video