TOTALLY NOTHIN A PAM RABBIT

NOVÝ KLIP

Po singlech Jako stars feat. noyadaMy2 s překvapivě v češtině frázující ANNABELLE přichází ambiciózní rapper a producent Totally Nothin s dalším klipovou singlovkou z prázdninového EP MY2! Tentokrát došlo na baladickou věc Mít rád, v níž Totally spojil síly s Pam Rabbit.

 

„Totally mi poslal demo songu a hned jsem věděla, že chci být součástí. Miluju tu melancholii, kterou ve mě tenhle song probouzí a tak trochu mě to nutí vzpomínat na dětství, kdy věci byly míň složitý,“ komentuje spolupráci finalistka letošního národního kola Eurovision Song Contest 2023. Emotivní věc skvěle dokresluje atmosférický klip, za kterým stojí – stejně jako v případě v úvodu zmíněného videa Jako stars – Tenet Eight.


Singl Mít rád je náladou i soundem zároveň dalším z důkazů Totallyho versatility a nesvázanosti škatulkami podobně jako celé aktuální EP MY2. To i díky výraznému přispění šesti hostujících ženských osobností v sedmi tracích, které spojuje téma partnerských vztahů i gender tematiky jako takové, zaujme různorodostí a dynamikou. Jeden z nejvýraznějších představitelů GEN Z na české rapové scéně jím tak dále rozvíjí svůj um i potenciál překračovat hranice a zaujmout i mimo běžná „rapová teritoria“…

Připojené video