KAREL ČAPEK

VELKÝ KOMPLET NAHRÁVEK

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6689-2

Karel Čapek jako nikdy předtím – ve velkém kompletu vychází na třech CD-MP3 archivní i nové nahrávky z díla velikána české i světové literatury. Supraphon nahrávky vydává u příležitosti prosincového pětaosmdesátého výročí úmrtí Karla Čapka! Komplet vyšel v edici českých spisovatelů (jako už vyšly audiokomplety Oty Pavla, Jaroslava Haška, Karla Poláčka…).


Čapek je mistr slova, který dokáže současně pobavit, poučit i dojmout. Producentka Naďa Dvorská vycházela při sestavování audioknihy ze všech záznamů Čapkova díla uchovaných v archivu Supraphonu. Tento speciální komplet opět propojuje archiv s novými zvukovými záznamy v podání mladých interpretů. 

Karla Čapka čtou Olga Scheinpflugová, Karel Höger, Rudolf Hrušínský, Josef Somr, Ladislav Mrkvička, Hana Maciuchová, Jakub Albrecht, Igor Orozovič, Ivan Lupták a další. Celkový čas audioknihy: 26 hod. 16 min./ vychází 29. 9. 2023 na 3CD-mp3 i digitálně.


Komplet Karel Čapek - Z díla velikána české i světové literatury na 3CD-MP3 i digitálně: https://supraphon.lnk.to/KarelCapekZDilaVelikanaLiteraturyFA

Připojené video