ZDENĚK TROŠKA

NOVÁ AUDIOKNIHA

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6692-2

S úsměvem jde všechno líp! A jméno režiséra Zdeňka Trošky je vždy zárukou dobré zábavy. Legenda české filmové komedie Zdeněk Troška a scenárista Marek Kališ přinášejí v nové audioknize večer naplněný smíchem, dobrým humorem a nezapomenutelnými historkami. Záznam představení nabízí posluchačům jedinečnou příležitost vychutnat si veselé příběhy a vzpomínky, které Zdeněk Troška nasbíral během své dlouholeté kariéry.


Zdeněk Troška je oblíbeným vypravěčem vtipných příběhů, kterými baví nejen diváky a posluchače televizních či rozhlasových programů, ale i návštěvníky besed a zábavných pořadů po celé republice. Na nové nahrávce „Děkujeme, že jste přišli“ se podělí o historky z natáčení svých úspěšných filmů, ale také z cest po světě a z rodných Hoštic. Posluchači tak budou svědky unikátního pohledu do života tohoto známého tvůrce a jeho nekonečného smyslu pro humor.


„Podle mé zkušenosti posluchači hodně reagují na spolupráci s babkami, na zážitky s Helenkou Růžičkovou nebo na můj smrtelný souboj s matikou, fyzikou, chemií a děsivou sci-fi geometrií! Každý na něco jiného. Ale ať je to cokoliv, hlavně, že se pobaví a zasmějí, protože úsměv je ten nejkrásnější dar,“ glosuje režisér Troška, která historka bude nejoblíbenější.


Režisérův spolupracovník a scenárista Marek Kališ přispěl příběhy ze společné práce. Živé vystoupení obou tvůrců přináší smích a dobrou náladu, kterou posluchači mohou zažít díky tomuto zvukovému záznamu z pohodlí domova nebo na cestách.


Audiokniha vychází na CD-MP3 a digitálně s celkovou délkou hodinu a dvacet čtyři minut.

Připojené video