JOSEF FOUSEK

AUTORSKÉ ČTENÍ

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6693-2

Supraphon vydává vzpomínkovou audioknihu osobitého českého písničkáře, textaře a básníka, plnou humorných příběhů z jeho života. Promítají se v nich Fouskovy osobní zážitky z cest po světě i postřehy ze setkání s nejrůznějšími lidmi.

 

Moje první audiokniha Pojďte se smát, obsahuje příběhy, které jsem prožil, napsal, a dokonce i navyprávěl. Mnohé z nich slyšeli nejen posluchači u nás v pořadech s Šimkem nebo Krampolem, ale i naši krajané při mých cestách za oceány. Věřím a doufám, že audiokniha potěší posluchače stejně tak jako mě, protože úsměv je lék,“ dodává ke své první audioknize Josef Fousek

 

Celkem 60 vtipných a místy neuvěřitelných historek načetl sám autor. Audiokniha vychází na CD i digitálně a jako bonus obsahuje několik nejznámějších písniček tohoto originálního interpreta.

  

Josef Fousek je český spisovatel, básník, textař, humorista, písničkář, cestovatel a fotograf. Do povědomí české veřejnosti se poprvé zapsal jakožto host Miloslava Šimka v pořadech Divadla Semafor. Později s Miloslavem Šimkem účinkoval v Divadle Jiřího Grossmanna. Od roku 1999 vystupuje v České republice i v zahraničí se svými recitály. Pravidelně se objevuje na vlnách Českého rozhlasu jako interpret vlastních fejetonů i jako host v zábavných pořadech.

Připojené video