MICHAL HORÁK

NOVÝ KLIP

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6908-2

Že Síť záchranná je V harmonii a Není to divný, jste už možná stihli zjistit na vlastní oči i uši, stejně jako že nastal Ideální čas se nezbláznit. A teď je ta správná chvíle připomenout si něco, co může znít možná otřepaně, ale o to hlubší je v tom pravda: „Říkej lidem, co máš rád, že je máš rád!“


Právě těmito slovy a stejnojmennou písní začíná v září vydaná třetí řadovka Michala Horáka. Písní, v jejímž klipovém zpracování si Michal sice nasadil královskou korunu, ale pokora mu rozhodně nechybí, naopak.


„Na novince Ideální čase se nezbláznit jsem se občas nebál říct nějakou důležitou myšlenku, na kterou jsem zatím za svůj život přišel. A ‚Říkej lidem, co máš rád, že je máš rád‘ je bezesporu jedna z těch pro mě nejzásadnějších. Ve svém životě mám ohromnou kliku na lidi, o kterých můžu říct, že je mám doopravdy rád, a přijde mi nesmysl jim to občas neříct. Protože toho není nikdy dost,“ komentuje stále oblíbenější písničkář skladbu, na níž se kromě něj podíleli Jan Steinsdörfer (klavír a hammondky), Filip Vlček (vokály, baskytara a produkce), Jenda Vávra (vokály a produkce) a Jan Nikendey (bicí).


„Byla opravdu radost tuhle věc s klukama nahrávat, což je, myslím, i cítit. No a klip tomu už jen nasadil korunu, vlastně i doslova. Režie se ujal kamarád a především naprostý génius Vláďa Špička a za pomoci šikovného týmu jsme dali dohromady kostýmy a rekvizity, aby mohla vzniknout naprosto úžasná bejkárna. Co se herců týče, dostal jsem volnost si dosadit kamarády, kluky z kapely a dokonce i svoje rodiče. Takže jak ta písnička, tak ten klip je naprostá srdcovka a jsem na obojí moc pyšnej!“ dodává Horák, který aktuálně s albovou novinkou objíždí republiku a už příští pátek 10. listopadu ji pokřtí ve svém takřka domovském Hradci Králové v prostoru Petrof Gallery.


Všechny nadcházející zastávky Michalova Ideálního času na turné najdete zde.

Připojené video