KONCERT PRO BUDOUCNOST

ZAZPÍVAJÍ LANGEROVÁ, RODAN, OROZOVIČ…

Koncert pro budoucnost se bude konat 17. listopadu 2023 na Václavském náměstí v Praze. Tématem letošního ročníku je “Příroda Člověk Stroj”. Na koncertě vystoupí řada zajímavých interpretů – včetně Anety Langerové, Rodana, Igora Orozoviče & Co., Báry Hrzánové, Vladimíra Javorského, skupiny Buty, Dunaje, Vladimíra 518 & Sifon, LIPO a Adonxs / Adama Pavlovčina a mnoha dalších.


Koncert na Václavském náměstí začne v 16:30. Vstup na koncert je zdarma. Letošní ročník Koncertu pro budoucnost se zaměřuje na vztah mezi přírodou, lidmi a stroji. V rychle se měnícím světě technologií a strojů je důležité neztratit spojení s přírodou a zároveň si uvědomovat dopad našich činů na životní prostředí a odpovědnost za jeho ochranu a zachování pro budoucí generace.

Aneta Langerová s Igorem Orozovičem zde také poprvé naživo zazpívá duet „Je to dávno“ – singl, který vydal Supraphon v červnu. Těšit se můžeme na zajímavé řečníky z Česka i ze zahraničí, tradiční Modlitbu pro Martu ve speciálním podání i českou hymnu. Koncertem bude provázet Tereza Dočkalová a Jindřich Šídlo.


Live stream z Koncertu pro budoucnost bude také mimo jiné probíhat na YouTube Supraphonu či sociálních sítích vystupujících umělců.


Více informací: https://koncertprobudoucnost.cz

Připojené video