FLAMENGO REUNION SESSION

KŘEST LP LIVE

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6771-2

Už ve čtrvtek čtvrtek 23. listopadu bude pražský Palác Akropolis hostit koncertní křest právě vydaného LP Live Flamengo Reunion Session!


Kapela – jak už její název naznačuje – navazuje na původní, dnes již naprosto legendární formaci Flamengo, konkrétně na období let 1970 – 1972, kdy za mikrofonem zněl hlas Ivana Khunta a Vladimíra Mišíka. V té době také vzniklo jedno z nejuznávanějších rockových alb Československé historie – Kuře v hodinkách.


Flamengo Reunion Session se opírá o dvojici původních členů Flamenga, Pavla Fořta (kytara) a Vladimíra 'Gumu' Kulhánka (baskytara). Doplňují je Honza Holeček (Hammond B3, zpěv), Jiří 'Zelí' Zelenka (bicí, vokály) a Vladimír 'Boryš' Secký (saxofon, flétna a vokály). Jedinečný rockový zvuk, původní členové v hudebním i lidském souznění s členy novými a repertoár skýtající mimo jiné skladby ze zmíněného alba Kuře v hodinkách – to vše slibuje originální a autentický zážitek, což ostatně potvrzuje i loni vydané album Live, které se letos na podzim dočkalo také své vinylové podoby.


Připojené video