TIPY NA VÁNOČNÍ DÁRKY

ZE SUPRAPHONU

Pokud hledáte dárky pro své blízké, pak si určitě vyberete z naší nabídky, která nabízí široký výběr hudebních žánrů, od klasiky po rock, od folku po pop, ale také spoustu nahrávek mluveného slova pro děti a dospělé. V katalogu Supraphonu najdete legendární alba prověřená časem i zcela žhavé nové nahrávky a to jak na CD, tak i na LP a vše samozřejmě k dispozici i digitálně.


Pokud vás některé album zaujme, neváhejte a objednejte si ho na Supraphonline.cz nebo Bontonland.cz, kde najdete také další hudební novinky a audioknihy, které zaručeně udělají radost a potěší obdarované.


Mezi nejnovějšími a nejoblíbenějšími tituly najdete:


Divoký Bill – Bazilišek: V pořadí osmé studiové album Bazilišek představuje Divokýho Billa tak, jak ho mají jeho početní fanoušci rádi. Výrazná melodičnost, zpěvné refrény, semiakustický zvuk, někde okořeněný výraznou elektrickou kytarou frontmana Vaška Bláhy, který sám novinku definuje jako návrat ke kořenům.


Karel Gott / Karel Svoboda – Láska bláznivá: Dvou CD s 64 písněmi Karla Svobody, které nazpíval Karel Gott, nejúspěšnější a nejpopulárnější český zpěvák všech dob. Na tomto albu najdete hity, které Gott nazpíval v průběhu své dlouhé a bohaté kariéry, jako například Lady Karneval, Láska bláznivá, Kdepak ty ptáčku hnízdo máš? nebo Jdi za štěstím. Toto trojalbum je skvělou příležitostí připomenout si tvorbu legendárního hitmakera i nezapomenutelného zpěváka.


Václav Neckář – Osmdesátka: Čtyř CD s největšími hity Václava Neckáře, jednoho z nejvýraznějších představitelů českého popu. Na tomto albu najdete 80 písní, které Neckář nazpíval od 60. let do současnosti, jako například Lékořice, Tu kytaru jsem koupil kvůli tobě, Ša-la-la-la-li nebo Půlnoční. Toto album je ideálním dárkem pro všechny, kteří chtějí mít hezky pohromadě všechny zásadní písně jeho rozmanitého repertoáru.


Štefan Margita – Rež, rež, rež: Album s lidovými písněmi, které s lehkostí a grácií nazpívá Štefan Margita, renomovaný operní pěvec. Na tomto albu najdete 12 lidových písní z různých koutů Česka, Moravy a Slovenska – jako například Išel Macek do Malacek, Dívča, dívča, laštovička, Černé oči, jděte spát, Ach, synku, synku.


Michal Horák – Ideální čas se nezbláznit: Novinka od Michala Horáka, talentovaného českého zpěváka, skladatele a textaře. Na tomto albu najdete písně plné optimismu, naděje a humoru. Toto album je skvělým způsobem, jak se pobavit a udělat si příjemnou náladu v těžkých časech.


Hana Zagorová – Mé svátky: Na tomto speciálním vánočním albu najdete 19 písní, které Hana Zagorová, jedna z nejpopulárnějších českých zpěvaček, nazpívala v letech 1975 až 2021. Písně jsou směsicí hitů, šansonů a koled, jako například Vánoční tajemství, Ave, ave, Chtíc, aby spal, Mé dětské svátky nebo Anděl strážný. Toto album je nádherným dárkem pro ty, kteří obdivovali jedinečnou Hanu Zagorovou a chtějí si jí nejen letos o Vánocích připomenout.


Škwor – Sobě věrnej: Kapela Škwor oslavila čtvrtstoletí existence a na svém novém albu zůstala Sobě věrná! Jde v pořadí již o jedenáctou řadovku, Významnou měrou se na ní v rámci hudební produkce poprvé podílel kytarista Jan Chudan, který výslednou nahrávku posunul do současně znějícího rockového zvuku. Novinka obsahuje celkem 14 nahrávek, o které se v případě hudby autorsky postarali hlavně Tomáš Kmec a Jan Chudan, texty přidali Petr Hrdlička a Jan Chudan. Album Sobě věrnej charakterizuje strhující rockové tempo, vždy přítomná výrazná melodická linka a dokonale přesvědčivé texty.


TIPY NA DÁREK: https://www.supraphonline.cz/vanoce/tipy-na-darek