IGOR OROZOVIČ NATÁČÍ ALBUM

A VYJEDE NA KONCERTNÍ ŠŇŮRU

Autor osobitých písní a majitel charismatického hlasu Igor Orozovič pokračuje ve své úspěšně rozjeté sólové hudební dráze. Letošní koncertní sezonu odstartuje již ve středu 31. ledna v Divadle Oskara Nedbala v Táboře, kde vystoupí se svojí novou kapelou, kterou tvoří zkušení muzikanti: kytaristé a. m. almela a Michal Rákosník, klávesista František Bořík a za bicí usedne David Landštof.


Série šesti koncertů pod názvem „Když chlap svléká tmu“ míří během února přes Nymburk, Českou Lípu, Český Krumlov, Kolín a 8. března se koncert uskuteční v Kofola Music Clubu v Krnově. Na tuto zimní šňůru navážou koncertní křty Igorova debutového alba, které vydá na jaře u Supraphonu. První album Igora Orozoviče čerpá repertoár z již koncertně prověřených písní, ale přibude i několik nových songů a duetů. Nahrávky v těchto dnech vznikají v Golden HIVE Studios v péči hudebního producenta Filipa Jelínka – známého např. ze spolupráce s Danem Bártou.


Herec a muzikant Igor Orozovič po Čapkově Hordubalovi a Stroupežnického Našich furiantech na své domovské scéně Národního divadla hraje roli Claudia v nové inscenaci Shakespearova Hamleta, která vznikala v režii dua SKUTR (Martin Kukučka a Lukáš Trpišovský). Úspěchy sklízí i hra Brácha anglického dramatika Simona Graye, kde Orozovič hraje v Divadle Ungelt v triu s Markem Němcem a Veronikou Khek Kubařovou. Na Netflixu nyní bodují s Igorem Orozovičem filmové komedie Přání k narozeninám a Řekni to psem.


IGOR OROZOVIČ & CO / AKTUÁLNÍ KONCERTY


31. 1. TÁBOR/ Divadlo Oskara Nedbala Tábor

2. 2. NYMBURK/ Kino Sokol Nymburk

7. 2. ČESKÁ LÍPA/ Jiráskovo divadlo

13. 2. ČESKÝ KRUMLOV/ Městské divadlo

15. 2. KOLÍN/ Městský společenský dům

08. 3. KRNOV/ Kofola Music Klub Krnov


vstupenky + INFO ke všem koncertům: https://linktr.ee/igor_co

Připojené video