DIVADLO JÁRY CIMRMANA

V KOMPLETU 3CD-MP3

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6819-2

Divadlo Járy Cimrmana, které je legendární svými originálními a vtipnými hrami, přichází poprvé s kompletem audio nahrávek svých her na nosičích formátu CD-MP3, které umožňují uložit více dat na menší prostor. Tím se zmenšil i počet disků z původních 17 na pouhé 3, což umožňuje i nižší prodejní cenu.


Divadlo Járy Cimrmana má za sebou přes čtyři desítky let úspěšné činnosti, během kterých uvedlo patnáct divadelních premiér a sehrálo nespočet představení v Praze i na zájezdech. Jeho hry se staly neodmyslitelným kulturním fenoménem moderních dějin českého humoru a potěšily miliony posluchačů. Komplet CD-MP3 obsahuje záznam 15 her a dvou CD, na nichž byly texty vystříhané z původních nahrávek, jež se na původní nosiče (kvůli stopáži) nevešly. Posluchač tak dostává do rukou celou produkci tohoto jedinečného autorského divadla, které má, a ještě dlouho bude mít, své obdivovatele.


Komprese MP3 záznamu je 224 kbps, což zaručuje vysokou kvalitu zvuku a zachování atmosféry divadelního představení. Komplet CD-MP3 je k dostání v prodejnách Divadla Járy Cimrmana, v knihkupectvích a na internetu. Doporučená cena je 699 Kč.


V nabídce e-shopu Supraphonline: https://www.supraphonline.cz/album/790209-vsech-15-her-a-texty-na-ktere-se-nedostalo/cd-mp3

Připojené video