NA DOSLECH

NOVINKÁM SUPRAPHONU

Přečtěte si aktuální vydání magazínu NA DOSLECH a dozvíte se více o naší jarní produkci.


Slavíme osmdesátiny Petra Spáleného – velké legendy české populární hudby s charakteristickým hlasem a celou řadou nezapomenutelných písní s vynikajícími texty, které nestárnou! Na Den učitelů 28. 3. oslaví neuvěřitelné 88. narozeniny Zdeněk Svěrák! Supraphon vydává audioknihu s jeho novou pohádkou Čerti nejsou, kde písničky na hudbu Jaroslava Uhlíře nazpívali Igor Orozovič a Veronika Khek Kubařová. Své speciální výročí letos slaví i Aneta Langerová, která je 20 let na hudební scéně a vydává k této příležitosti na dvou discích první výběrové album.


Mezi březnovými novinkami se objevuje i singl a vtipný klip písničkáře Michala Horáka Malý lidi jsou taky lidi, nové album Towers nadžánrové formace Clarinet Factory a reedice alba Plni energie rockové legendy Citrón. Milovníci audioknih mohou s kompletem „Bohumil Hrabal – Výběr z díla legendárního spisovatele“ - oslavit jeho 110. výročí narození. Obdivovatelé herectví nedávno zesnulého Norberta Lichého se mohou zaposlouchat do jedné z jeho posledních nahrávek, kterými jsou Jedličkovy Kriminální příběhy.


Letošní jaro v Supraphonu také patří klavíristovi Marku Kozákovi či znovu objevení raného díla jednoho z nejvýznamnějších českých skladatelů 20. století Viktora Kalabise.


OBSAH:


PETR SPÁLENÝ – 80

ZDENĚK SVĚRÁK – Čerti nejsou

ANETA LANGEROVÁ – 20 let na scéně!

MICHAL HORÁK – Malý lidi jsou taky lidi

CITRON – Reedice alba Plni energie

CLARINET FACTORY – Towers

BOHUMIL HRABAL – velký audioknižní komplet

NORBERT LICHÝ – Kriminální příběhy I. M. Jedličky

MAREK KOZÁK – Zapomenuté klavírní koncerty

VIKTOR KALABIS – Skladatel a dirigent


NA DOSLECH – AKTUÁLNÍ ČÍSLO – stahujte ZDE:

NA DOSLECH – ARCHIV – naleznete ZDE: