MATOUŠ RUML

PÁTRAČI NA STOPĚ

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6699-2

Supraphon vydává na CD-MP3 i digitálně 5. dubna 2024 novou audioknihu určenou dětským posluchačům Pátrači na stopě aneb Dětské detektivky s hádankou, jejíž knižní předlohu napsali Jaroslav Major a Alan Piskač. Navazuje na úspěšný titul Dětské detektivky s hádankou (nominace na Audioknihu roku 2021), kde také napínavé příběhy plné záhad a hádanek skvěle načetl oblíbený herec Matouš Ruml. Nakladatelství dětských knih Ella & Max v těchto dnech oba tituly vydává knižně pod názvy: Pátrači na stopě I. a Pátrači na stopě II.

 

Pátrači na stopě aneb Dětské detektivky s hádankou autorů Jaroslava Majora a Alana Piskače je audioknihou určenou především dětskému posluchači od 8 let. Hlavními hrdiny jsou osmiletý Petr a jeho dvanáctiletá sestra Pavla, kteří se nebojí čelit různým kriminálním případům. Ať už jde o loupež v galerii, pátrání po ztracené peněžence, nebo odhalení zloděje vojenských vyznamenání, tito mladí detektivové, známí jako „Pátrači”, jsou vždy na stopě. Každý příběh končí hádankou, která umožňuje posluchačům zapojit se do vyšetřování a odhalit pachatele společně s hlavními postavami.

 

Matouš Ruml, známý svým vypravěčským talentem, dodává každému příběhu jedinečnou atmosféru a napětí. Jeho schopnost vtáhnout posluchače do děje činí z této audioknihy nezapomenutelný zážitek. „Můj děda byl ufolog a napsal dokonce i knihu o Lochnesské příšeře a asi i díky tomu už od dětství mám taková záhadná dobrodružství rád a o to víc i mě bavila práce na této audioknize,“ uvedl Matouš Ruml.

 

Audiokniha vychází v pátek 5. dubna 2024 na CD-MP3 i v digitálních formátech – v celkovém čase 2 hodiny a 24 minut. Jako bonusový jedenáctý příběh je zařazena povídka o záhadě lochnesské příšery načtená Matoušem Rumlem a Miroslavem Táborským, která rozšíří fantazii mladých posluchačů a jejich znalosti o nevysvětlitelných jevech.


MULTILINK: https://supraphon.lnk.to/PatraciNaStopePR

Připojené video