NELLY

NOVÝ VIDEOKLIP

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6552-2

Je jí teprve sedmnáct let, přesto má za sebou úspěšná filmová i seriálová angažmá, ale i první debutové EP s názvem V okamžiku. Mladá herečka a zpěvačka si říká NELLY a nyní přichází s novým zdařilým singlem a poetickým videoklipem Život je v okamžiku.

Život je v okamžiku je druhým singlem z vydaného debutu a děj klipu poukazuje na „první lásku“, která navždy zůstává v paměti každého z nás. Režie stejně jako námětu, postprodukce a střihu se zhostil Vojtěch Buchta (tvůrce klipů Charlie Straight, Majk Spirit a dalších), ke spolupráci přizval kameramana Filipa Jäschkeho. Natáčení probíhalo celé tři dny, během nichž štáb vystřídal dvacet jedna natáčecích lokací. Hlavní role se společně s NELLY zhostil Tadeáš Nosil.

„Je to takový malý poselství o tom, že si máme vážit každého okamžiku v životě. Tak užívejme každou vteřinu, minutu, neztrácejme čas vysedáváním u počítače, protože tam ty opravdové okamžiky štěstí nenajdeme. Buďme víc venku s přáteli, s lidmi, které máme rádi, užívejme si, dělejme to, co nás baví,“ vysvětluje sdělení videoklipu zpěvačka.

NELLY, vlastním jménem Nelly Řehořová, je nová výrazná tvář a hlas české hudební scény. Na podzim letošního roku vydala u Supraphonu své debutové EP V okamžiku. Album pěti písní talentované herečky a zpěvačky v červnu předznamenal první úspěšný singl Nad hladinou. Na celkovém výsledku se podíleli progresivní mladí autoři a producenti, jako je například zpěvák a producent Marcell, studio Creative Music House, písničkář a zpěvák Matěj Burda nebo Johny Machette.

„Mám obrovskou radost, že se nám povedlo vytvořit něco, na co jsem opravdu pyšná – originální písničky s moderním zvukem. Byla to dlouhá cesta, více než roční práce, díky které jsem poznala skvělé lidi, se kterými si rozumím, a stali se z nás přátelé. Název alba V okamžiku vychází z první písně na desce, Život je v okamžiku. Každý okamžik svého života žijme opravdově a intenzivně,“ dodává ke vzniku EP NELLY.

Mladá zpěvačka si plní své sny nejen v nahrávacím studiu, ale i na jevišti a před kamerou. Bezprostřední půvabná tmavovláska zaujala ve filmech Strašidla, Špunti na vodě, v seriálu Přijela pouť či v muzikálech Muž se železnou maskou nebo Kocour v botách. Momentálně se těší na vánoční koncerty, společné jarní turné s Michalem Hrůzou nebo na premiéru očekávaného filmu Andílci za školou.

Smartlink na streamingové služby: https://supraphon.lnk.to/…yVokamzikuPR
Oficiální web: http://nellymusic.cz
FB: https://www.facebook.com/…cofficial.cz
Instagram: https://www.instagram.com/nellrehorova/

Připojené video