LUCIE BÍLÁ

A JEJÍ HOLOGRAM

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6396-2

Neobvyklý duet. Lucie Bílá si zazpívala sama se sebou píseň z alba Bílé Vánoce Lucie Bílé II
Slovenští fanoušci se nemohli dočkat koncertu Lucie Bílé, který se konal minulý týden. Čekalo na ně ovšem mnohem víc, než si kdo dokázal představit. Zpěvačka zazpívala duet sama se sebou a divákům ukázala svou dokonalou kopii!

Díky moderním technologiím je dnes možné všechno, což si uvědomuje také Lucie. Ta se rozhodla svůj koncert ozdobit, a tak si přizvala na pomoc odborníky přes 3D technologie a zazpívala jako úplně první český interpret se svým hologramem!

„Byl to nepopsatelný zážitek zazpívat si duet s Lucií Bílou. To se mi ještě nestalo," citoval zpěvačku slovenský web Nový čas. „Bylo to jako nebe na zemi. Byla to pohádka a velmi silný emocionální zážitek,“ dodala Lucie Bílá. Bratislavští fanoušci na její koncert hned tak nezapomenou.

Kompletní technické vybavení koncertu zabezpečovala firma MINISTRY Rental Service – osvětlení, ozvučení, LED obrazovky, stage, světelný design a vizualizaci. Píseň, kterou pro Lucii Bílou složila písničkářka Radůza naleznete na albu Bílé Vánoce Lucie Bílé II

Připojené video