MAREK ZTRACENÝ

KDYŽ TĚ ŽIVOT KOPE DO ZADKU

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6597-2

Marek Ztracený je bezesporu naším největším hitmakerem současnosti. Jeho aktuální album Planeta jménem stres vyšlo teprve v únoru, stačilo již získat zlatou desku a přineslo obrovský hit Tak se nezlob. Nyní vychází jako další singl z alba fanoušky oblíbená skladba Když tě život kope do zadku, ke které záhy vznikne i videoklip.

Píseň Když tě život kope do zadku otevírá nové album a patří mezi ty vůbec nejoblíbenější, které se na desce Planeta jménem stres objevily. Představuje Marka Ztraceného v jeho úspěšné autorské poloze, tedy chytlavá melodie a text se schopností oslovit nejen Markovu početnou fanouškovskou základnu.

V únoru uspořádal Marek Ztracený zásadní hudební událost tohoto roku. Dvakrát za sebou vyprodal O2 arenu a tyto jedinečné koncerty ocenily desetitisíce fanoušků. Tři měsíce po té ohlásil své turné Restart 2021 po největších halách v Čechách a na Moravě a zároveň i dvojnásobný návrat do O2 areny. V rámci chystaného turné udělal mimořádné gesto a věnoval 20 000 lístků policistům, zdravotníkům, hasičům a všem, kteří riskovali svoje zdraví pro zdraví ostatních při boji s koronavirem. Celé halové turné Restart 2021 bylo záhy téměř vyprodáno a aktuálně zbývají poslední vstupenky do Ostravar Arény a pražské O2 areny.

Než představí svou unikátní show na halových pódiích v České republice, rozhodl se Marek čekání zkrátit a zúčastnit se letošního letního festivalu Letokruh.

„Už to vypadalo, že žádný festivaly v létě nebudou. My to pokorně přijali a nikam nechvátali. Měli jsme spousty nabídek, ale v tu dobu jsem si ještě nebyl jistý, že už je správný čas na to, hrát koncerty. A najednou před pár dny zazvonil telefon a tam se ozvalo: ‚Ahoj, vzniká nový letní festival Letokruh a ty s kapelou bys mohl předvést svoji show v plné parádě. Velké pódium, velký zvuk a vše, co na festivalu má být…‘ Já na to – no tak jo a kde to bude? ‚Praha, Brno, Hradec a ty bys hrál pátek i sobota jako poslední. Pojedou Mirai, No Name, Richard Krajčo, Pokáč, Kapitán Demo, Ben Cristovao atd. ‘ No a tak se můžeme v létě vidět a bavit se, jako za starých časů. Vystoupíme exkluzivně pouze na Letokruhu a kapacita je omezená, tak možná nezaspěte! A musím říct, že se na to těším, jak malej Jarda,“ uvedl na sociálních sítích Marek Ztracený.

Připojené video