PETR KOTVALD

NOVÝ KLIP

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6314-2

„To se občas jenom zdá, že dobrých zpráv ubylo. Nebo, že bychom o ně už nestáli? Podívejme se kolem sebe. A mějme se rádi. Jsme jedineční! Pojďme se poznávat a okouzlovat, tím jací jsme, co umíme a dokážeme. Svět je hned růžovější, nemyslíte ? Láska brejle má a počítá se všema,“ to vše vzkazuje novým singlem Petr Kotvald.

„První klapku klipu BREJLE jsme ve studiu HEXAR natočili 1. března 2020 s tím, že dotočíme pár záběrů v exteriéru hned, jakmile budou venku více zelené plochy. Pak ale vzaly věci veřejné rychlý spád a nesmělo se nic. Dotáčky jsme nakonec zvládli až na konci května a ve výsledku je v postprodukci nepoužili. V toku událostí jsme totiž měnili koncept klipu a stejně tak se posouval termín jeho premiéry na lepší časy, aby klip působil pozitivně. Jenže, slovo POZITIVNÍ ztrácí opět svůj původní význam a nás zase začíná děsit, místo těšit. Takže, HEJ !!! Teď je čas na to udělat si radost a vidět věci z té lepší stránky! Nasaďme si růžové brýle !!! Láska brejle má a počítá se všema,“ dodává k videoklipu zpěvák.
O scénář a režii se postaral Milan Balkins Balek, za kamerou stál Jan Ruttner a produkčně zaštítil videoklip Petr Kostas Kostínek.

Aktuální album LX je velmi rozmanité. Mezi dvanácti písněmi jsou popové písničky, balady, ale třeba i šanson, či Cartneyovka s prvky country. Tohle je nový Petr Kotvald. Výrazně akustický, trochu jiný a přesto takový, jak ho mají jeho věrní posluchači rádi. Na albu se objevují i 2 cover-verze. Pod českým názvem „Jde za svou láskou“ se skrývá hit zpěváka a skladatele Terence Trent D'Arbyho Let Her Down Easy, a skladba „Svátost lásky“ je zase výsledkem zajímavé spolupráce slovenského produkčního studia TC Lemons s Američankou Stephanie Kay. Zbylých deset titulů jsou původní skladby, mezi nimi najdeme i snímek s příznačným názvem Šedesát.

MULTILINKhttps://lnk.to/PetrKotvaldLXID

Připojené video