KAREL GOTT – MÁ CESTA ZA ŠTĚSTÍM

PŘEDSTAVENÍ KNIHY

Karel Gott by dnes oslavil své 82. narozeniny. Přestože legendární zpěvák zemřel již v říjnu roku 2019, překvapení si při příležitosti svých nedožitých narozenin pro své fanoušky přeci jen přichystal. Právě dnes totiž vychází jeho autobiografie „Má cesta za štěstím“ – kterou napsal ještě za svého života. Kniha nabízí autentický obraz životní dráhy a zhruba 1 800 fotografií a jiných obrazových materiálů.

Při příležitosti vydání knihy Supraphon na svém YouTube kanále zveřejnil video, ve kterém osm osobností čte vybrané úryvky. Mezi nimi nechybí Jiří Bartoška, Karel Šíp, Miroslav Donutil, Michal David, Oldřich Kaiser, Vojtěch Dyk, Richard Krajčo či Jiří Macháček.

„Kdyby šlo vše dle našich přání, zažili bychom nyní milý křest, kde by s vámi sám autor s radostí, ochotou a vstřícností sobě vlastní probral všechny okolnosti vzniku i tvorby knihy ‚Má cesta za štěstím‘. Po křtu bychom zase my rádi jemu připili na život, protože by slavil 82. narozeniny. Bohužel takovou možnost nemáme a mít už nebudeme. Proto jsme se rozhodli knihu, která byla jeho srdeční záležitostí, vyslat mezi vás symbolicky v den jeho nedožitých narozenin 14. července. Aby i letos byl tento den dnem výjimečným. Knihu vám dnes spolu s námi představí osm Karlových blízkých přátel a milých kolegů. Víme, že náš Karel by měl z tohoto videa velkou radost, a doufáme, že potěší i vás, jeho příznivce. Ať se vám Má cesta za štěstím líbí,“ uvedla Ivana Gottová a Libor Bouček, který se na vzniku videa zásadně podílel.

Knihu lze objednat zde: https://www.supraphonline.cz/…a-za-stestim

Připojené video